Szombatonként a gyerekek vidám ricsajától hangos a MomSport műfüves pályája. De nem a focisták és szurkolók izgatott hada miatt. Itt most komoly, férfias küzdelem folyik. Megérkezett Európába és elsőként hazánkba a Piff Puff Bázis csapatának köszönhetően az  Amerikai Egyesült Államokban már népszerű játék: a Nerf Rival!

A Piff Puff Bázis Európa első Nerf Rival szivacsgolyós lövöldözős pályáját építette fel és várja a családokat, hogy kipróbálják ezt a sportos, izgalmas játékot. A Nurf játékok már ismertek itthon, de a Hasbro Rival sorozata még az USA-ban is újdonságnak számít.  Akár csapatokban, akár egyénileg játszotok, garantált a szórakozás. Ez tényleg működik, nem okoz fájdalmat, és a lányok is kipróbálhatják, jó stresszlevezető, és nem hagy kék foltot.  Itt nem leszel festékes mint a paintballnál. De az adrenalin biztos mérhető már a levegőben is a játékok során…

A helyszín a MOM Sport sátorral fedett, minimum 18 fokra fűtött műfüves focipályája.

Nurf Rival 1Van lehetőség a gyermekek felügyeletére is, így ha éppen a hétvégi bevásárlást intéznék a szülők,  nyugodtan rábízhatják a harcoló csemetéket a Piff Puff szakavatott csapatára. De az talán még jobb, ha a felnőttek is beszállnak a csatározásba. Igazi családi közös móka!

A további játékok idöpontját és részleteket a www.piffpuffbazis.hu weboldalunkon találhatók, valamint Facebook és Instagram oldalunkon is.

Váltó sportcipö használata kötelező,kérjük, hogy ne maradjon otthon.

Ingyenes parkolás: a Kongresszusi Központ parkolójában.- jegy 3 órára érvényes az uszoda recepción való pecsételés után.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ