Idővel bőrünk veszít rugalmasságából, a stressz, a kevés alvás és a környezeti hatások pedig felerősítik az öregedés folyamatát. Az ARTISTRY legújabb felfedezésével most akár 15 évvel is visszatekerheted az idő kerekét! Az áttörést jelentő technológia fokozza a bőr vitalitását és 68-szorosára növeli a bőr energiaindexét. Az ARTISTRY Supreme LX termékcsaládjával végre megérkezett a luxus krémek új generációja: 24 karátos arannyal és természetes hatóanyagokkal kelti új életre bőröd!

Felborult bioritmus

A fiatalos megjelenés most kényeztető luxussal párosul! Az ARTISTRY Supreme LX krémekkel szinkronba hozhatod bőröd bioritmusát és felveheted a harcot az öregedés jeleivel szemben. Bőrünk természetes ritmusa, hogy amíg nappal folyamatosan védi magát a környezeti hatásoktól és stressztől, éjjel regenerálódik és hidratálja magát. A fiatalos bőrben ez tökéletes szinkronban működik. A kevés alvás, a rohanó életünk, a sok utazás, a stressz, a környezet és az UV káros hatásai viszont könnyen felborítják ezt a rendszert. Bőrünk nem képes regenerálódni és kiesik a megszokott ritmusából, ez pedig hatással van a ráncok megjelenésére és a bőr megereszkedésére is. A legújabb bőrsejt kutatás közvetlenül kapcsolja az öregedést a bőr természetes 24 órás bioritmusához és a bőr energiaszintjéhez is. Az ARTISTRY™ tudósai felfedezték, hogyan lehet újraszinkronizálni bőrünket.

ARTISTRY Supreme LX regeneráló krém és szemkörnyékápoló

Az innovatív technológián alapuló ARTISTRY Supreme LX krémek különleges összetevőkkel segítenek újraírni bőröd bioritmusát. Puhábbá, feszesebbé, ragyogóbbá varázsolnak, csökkentik a finom ráncokat és energiával töltenek fel. A Gardinia Grandiflora virág szárának sejtjei nem öregszenek: az ARTISTRY tudósai ebből készítették a hatékony kivonatot, ami segít visszaállítani bőröd ritmusát is.

Artistry Supreme LX 2A CellEffect24 hatóanyag-együttes felerősíti a Gardenia szárának sejtjéből nyert kivonat hatását. Exkluzív formulája kiemelkedően hatékony összetevőkön alapul. A 24 karátos arany serkenti a bőrsejtek újratermelődését, és enyhe diffúziós hatásával fokozza a fiatalos megjelenést is. A kardiolipin és az L-karnozin energetizál, az acerola cseresznye pedig olyan antioxidáns, mely a környezeti hatásoktól óvja meg bőröd. A spenótlevél az éjszakai regenerálódást támogatja, a Rhodiola Complex az újraszinkronizálásban segít. A gyönyörű luxuscsomagolásban érkező ARTISTRY Supreme LX öregedésgátló krém és szemkörnyékápoló növényi összetevőit organikus farmokon termelik.

Bizonyított hatás, akár pár nap alatt:

3 nap: Mindössze 3 nap alatt fiatalosabbá, feszesebbé és ragyogóbbá válik a bőr, láthatóan kisimulnak a ráncok.

2 hét: Számottevően csökkennek a ráncok, a szem alatti táskásság és a bőr megereszkedettsége. Bőröd feszes és simább lesz, mint évek óta bármikor.

4 hét: Láthatóan javulnak a szemek körüli, sötét karikák és a mély ráncok megjelenése is csökken. A bőr megemelkedik.

8 hét: A rugalmasság növekedésével a bőr sokkal feszesebb lesz.

A Supreme LX krémek csökkentik az öregedés összes látható jelét és segítenek megelőzni a bőr öregedésének későbbi jeleit is.

Supreme LX Creme texture - full sizeÍgy használd:

  1. Tisztítás és tonizálás után vidd fel az ARTISTRY SUPREME LX Regeneráló krémet arcodra és a nyak környékére, az erre a célra kifejlesztett spatulával.
  2. Felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal dörzsöld a krémet gyengéden a bőrödbe.
  3. A szemkörnyékápolót a teljes szemkörnyéken használd: a szem feletti és alatti területen is.
  4. Gyengéden, 360 fokos körkörös mozdulatokkal, a szemkörnyék belső részétől kifelé haladva vidd fel a krémet.
  5. Az ARTISTRY SUPREME LX Regeneráló krémet és szemkörnyékápolót is naponta kétszer – reggel és este – használd, beillesztve a napi bőrápolási rutinba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ