A The Illusionists – Direct from Broadway producerei bejelentették legújabb európai turnéjukat a párhuzamos futó, rekordokat döntő new york-i, londoni és ázsiai szereplésük után. A 2016-os szezon statisztikája szerint a “The Illusionists” produkció érte el a legmagasabb bruttó bevételt egy hét alatt a Marquis and Neil Simon színházakban (Broadway), a Shaftesbury Színházban (West End), a Sydney Operaházban (Sydney, AUS), az Arts Centre Melbourne-ben (Melbourne, AUS) és az Auditorio Nacional-ban (Mexico City, MEX).

A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a Szöveg Színház Színházi Egyesület közreműködésével kerül színpadra a Tüskecsarnokban 2018. május első hetében több alkalommal.

A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a világ számos nagy színházában elért sikerek után most Budapestre érkezik, hogy rabul ejtse a magyar nézőközönséget. Észbontó látványvilág, káprázat és showműsor az, amelyet a világ hét hihetetlen illúzionistája a színpadra varázsol döbbenetes tehetségével. Tele vicces bűvésztrükkel, halált megvető attrakciókkal és lélegzetelállító mutatványokkal, a The Illusionists – Direct from Broadway elkápráztatja bármilyen korosztályú közönségét. A show-t különlegesen izgalmas és kifinomult varázslatba csomagolták, ahol a közönség észbontó mutatványok mint lebegés, elmében olvasás, eltűnés szemtanúja lesz. A világ jelenleg legkeresettebb mágusai elhozzák a múlt nagy illúzionistáinak – úgy mint Harry Houdini – előadóművészetét és párosítják azt egy újabb, korszerű kortárs esztétikával, aminek eszköztára -jelmeztervezése és színpadtechnikája- felejthetetlen és egyedülálló látványvilággal egészíti ki a produkciót, olyannal amilyet még soha nem láttunk.  A Varázslat Cirque du Soleil-je, egy mókás este, ahol a showbiznisz találkozik a varázslattal ebben a fantasztikus műben. Végre Budapesten is megtekinthető lesz a világszerte már több millió embert elbűvölő attrakció.

Az előadások mindig szórakoztatóak, néha megdöbbentőek és biztosítanak minket afelől, hogy megfelelnek a rájuk aggatott címkéknek, mintha ez egyfajta szuperhős csapat lenne. Az Illúzionisták azt akarja tenni a varázslatért, amit a Cirque du Soleil tett a cirkuszért. És mivel nincs kitömve pszeudo-misztikus kacatokkal a jó részek között, egy következetesebb produkciót nyújt. Ez tiszta showbiznisz, tiszta showmankedés és hatalmas móka.

The Illusionists 2018 flyerThe Illusionists – Direct from Broadway

Időpont: 2018. május 4-5-6.
Helyszín: Tüskecsarnok (1117 Budapest, Magyar Tudósok körútja 7.)

Jegyek kaphatók a www.koncertpromo.hu oldalon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ