Elérkezett az év legszebb időszaka, a Mikulás és karácsonyi ünnepek színes forgataga. A városok lassan ünnepi fényben tündökölnek és egyre több karácsonyi dalt hallunk, akármerre is járunk. Az Avalon Park is követi a hagyományokat, és már november végén megkezdi ünnepi programsorozatát.

Az év vége mindig varázslatos időszak, különösen a gyerekek számára, ezért az Avalon Park elsősorban nekik kedvez Mikulás-napi programjával. November 29. és december 8. között csodálatos ünnepi díszbe öltözik a park, ahol már a bejáratnál Pókember, Elza és más mesefigurák várják a vendégeket, hogy aztán egy 20 perces interaktív játék után elvezessék őket az előadás helyszínére. A gyerekek a park Konferencia Központjában az „Elveszett puttony nyomában” című mesejátékot nézhetik meg színművészek előadásában, ezután személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki ajándékkal lepi meg őket.

Avalon Park Mikulás 1A Mikulás Mesevilág programja november 29. és december 8. között, hétköznapokon 15:00, 17:00 és 19:00 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án pedig 10-18 óráig két óránként induló csoportokban tekinthetők meg.  A műsoron való részvételhez előzetes jegyvásárlás, valamint az mesejáték előadásra helyfoglalás szükséges, melyet az Avalon Park honlapján tehetnek meg az érdeklődők, ahol bővebb információkat is találnak a rendezvénnyel kapcsolatban.

Várja vendégeit a Varázslatos Mikulás Mesevilág!

Bővebb információkért és a jegyvásárláshoz kattintson a linkre: http://www.avalonpark.hu/mikulas-foglalas/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ