Egyetlen alkalommal, egy speciális szuperkoncert erejéig összeáll Magyarország 7 különlegesen sikeres férfi énekese, Gáspár Laci, Oláh Gergő, Kökény Attila, Emilio, Gitano, Takács Nikolas, és Freddie. Az énekesek 2018 április 12-én a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet „SEVEN” címmel.

Egyszerre, egy közös produkcióban, különleges repertoárral áll színpadra Magyarország 7 sikeres férfi énekese 2018 április 12-én a Papp László Budapest Sportarénában. A SEVEN Limited Edition koncerten fellép Kökény Attila, Freddie, Gáspár Laci, Takács Nikolas, Oláh Gergő, Gitano és Emilio.

A szervezők szándéka szerint a „SEVEN” olyan koncertsorozat lesz, mely a legjobbakat képviseli és gyűjti össze egy-egy műfajon belül. Ennek első darabja lesz az áprilisi Aréna buli, melyen a magyar zenei élet megkérdőjelezhetetlen nevei, a közönség és a szakma által egyaránt elismert férfi énekesek, megjelenésében is elegáns, repertoárját tekintve pedig egyedülálló műsorral állnak színpadra.

Az április 12-i „SEVEN” koncerten Kökény Attila, Freddie, Gáspár Laci, Takács Nikolas, Oláh Gergő, Gitano és Emilio a közös duettek mellett egymás legnagyobb slágereit adják majd elő, és szintén kizárólag ezen alkalommal, a hangszeren is játszó énekesek egymást kísérik a koncert során.

– Nagyon szeretek a srácokkal dolgozni: egymás dalát énekeljük, egymást kísérjük, én például basszusgitározni fogok, amíg mások énekelnek. És még egy dolog, ami miatt különleges lesz számomra a koncert: aznap, azaz április 12-én van a feleségem születésnapja – Gáspár Laci, énekes, basszusgitáros.

– Bár mindannyiunknak megvan a saját zenei világa, tökéletesen értjük egymás nyelvét. Ettől az összhangtól lesz nagyon különleges a produkció – Freddie, énekes.

– Bizonyos szempontból az ország legjobb énekesei ülnek itt. Lehetne ebből akár ego-bajnokság is, ám már az első közös próbán kiderült, hogy egymást tisztelve, kiválóan tudunk együtt dolgozni, és a közös örömzenéről fog szólni a koncert – Kökény Attila, énekes, zongorista.

– Életem egyik legnagyobb álma valósul meg ezzel a fellépéssel. Már évekkel ezelőtt szóba jött egy ilyen projekt, ami most a szervezőknek hála, végre megvalósul – Gitano, énekes, gitáros.

– Az valami elképesztő, ahogyan ez a hét ember működik együtt. A produkció izgalmas lesz és nagyon egyedi. Mindenkit várunk szeretettel áprilisban az Arénában! – Emilio, énekes, dobos.

– Nagyon szeretek olyan emberekkel egy színpadon állni, akik inspirálnak engem. Ilyenkor összeadódnak az energiák és megtörténik a csoda a színpadon. Erre készülünk most is – Takács Nikolas, énekes.

– Az, hogy ilyen énekesek lépnek fel egyszerre és én is köztük lehetek, életem élménye lesz! Elképesztő zenei egymásra találás, különleges élmény – Oláh Gergő, énekes, gitáros.

Jegyek kaphatók az Interticket országos hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ