A Magyarországon 25 éve jelen lévő Bonduelle két újdonsággal bővítette fagyasztott termék-portfólióját. Európa zöldségspecialistájának is minősített márka a krémleves- zöldségkeverékek kategóriában fejlesztett: most már sütőtök és karfiol-krémleves alapot is kínál a fogyasztóknak. A termékbevezetést egy országos, nyereményjátékkal egybekötött kampány is erősíti, amelynek arca a népszerű gasztro-blogger: Fördős Zé.

A zöldségek innovatív nagykövetei vagyunk a világban, és immár 25 éve itt Magyarországon is. Küldetésünk, hogy a zöldség a mindennapi étkezés része legyen, és fejlesszük a zöldségfogyasztás kultúráját. Mi mindenkihez szeretnénk szólni, mindenkit inspirálunk, éppen ezért széles a választékunk. Fogyasztóink több tucat magas minőségű konzerv és fagyasztott zöldség között válogathatnak. A termőföldtől az asztalig követjük a folyamatot, és nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra.” – összegezte a márka névjegyét Szirbek András marketing-igazgató.

Az innováció ezúttal a fagyasztott sütőtök-, és a karfiol-krémleves zöldségkeverék. Mindkettő 400 grammos kiszerelésben kapható, a sütőtökös–krémleves zöldségkeverék összetevői: 50%sütőtök; 40%sárgarépa; 10% vöröshagyma. A karfiolos–krémleves zöldségkeverék összetevői:70% karfiol; 15% sárgarépa; 6% fehérrépa; 5% zeller és 4% póréhagyma.

Fördős Zé Bonduelle termékek

Kitűnő választást kínálunk zöldséglevesek hozzávalójaként vagy krémleves alapként, gyorsan, könnyen használható a zöldségek tisztítása, és felvágása nélkül, az elkészítéshez mindösszesen turmixolásra és fűszerezésre van szükség, 5 perc az egész.” – hangsúlyozta a termékelőnyöket Szirbek András.

Miért pont leves?

A leves a mindennapi egészséges étkezésünk része, számos pozitív élettani hatása van. „Az egyik legősibb táplálékunk, készülhet: zöldségből, gyümölcsből, hússal, vagy egyéb alapanyagok felhasználásával. Fogyasztható hidegen és melegen, de akár önálló, tartalmas főfogásként is. Napi folyadékfogyasztásunkhoz és vitaminbevitelünkhöz nagymértékben hozzájárulhat. Persze a leveshez is számos tévhit kapcsolódik, de ezeknek nem szabad bedőlni.” – fogalmazott előadásában Antal Emese dietetikus.

Karfiol-krémleves sült fokhagymával, ropogós malac pörccel és garnélával, illetve chilis sütőtök-krémleves tépett csirkével és tökéletes fürjtojással– ezzel a helyszínen lefőzött levesekkel inspirált a Bonduelle két új termékének felhasználására Fördős Zé, aki még trükköket, tippeket is lelkesen megosztott a kóstolóval egybekötött exkluzív termékbevezetőn.

Fördős Zé Bonduelle 1

Irányzatoktól függetlenül a leves nagyon népszerű, az én kedvencem Édesanyám gulyáslevese az egyedülálló íz-harmóniája miatt. A csípősebb ízeket kedvelem, a konyhámban mindig kéznél vannak a különböző fűszerek, örömmel kísérletezek, mindig nyitott vagyok az újra. A Bonduelle két új terméke is éppen erre ad lehetőséget – csak a fantáziánkon múlik, hogy mi mindent hozunk ki belőlük. És ami fontos – könnyű velük dolgozni, percek alatt elkészíthetünk egy-egy ízletes fogást. Mindkét termékkel egészségesebbé, színesebbé tehetjük a tányért, az étkezést.” – mesélt az előkészületek közben.

A nagy érdeklődéssel kísért főzés közben kulisszatitkokat is megosztott, mint például: a tökéletes fürj-tojás titka nem más, mint a pontosan betartott 2 perc; ha alufóliában megsütjük a fokhagymát, majd összetörjük, egy illatos-ízletes pépet kapunk, ami az ételeket még finomabbá teszi. Zé ezt be is bizonyította – a pépet két réteg levelestészta közé kente, és omlósra sütötte, majd vékony csíkokra szeletelve a karfiol-krémleves mellé tálalta, hatalmas sikert aratott, ahogy a poblano chilipaprika-pasztája is.

Mindkét leves hamar elfogyott, a nagy érdeklődésre való tekintettel, íme Fördős Zé receptjei, aki most az „Ország Levesét” is keresi a Bonduelle új, nyereményjátékkal egybekötött országos promóciójában. A résztvevőknek bármilyen Bonduelle termék felhasználásával el kell készíteniük a saját leves variációjukat, és a receptet be kell küldeniük az étel fotójával együtt a Nagy Levesválasztó oldalra.

A Fördős Zé vezette zsűri négy héten át kiválasztja a hét öt legjobb receptjét, amelyeket értékes Electrolux nyereményekkel díjaz. A 20 legjobb recept közül végül közönségszavazás dönt a fődíj, vagyis a 350.000 Ft értékű Electrolux termékcsomag sorsáról. A receptbeküldés időtartama: 2017. november 6. – december 3. Közönségszavazás: 2017. december 6 – 12.

És hogy milyen zsűri lesz Fördős Zé?

Természetesen a tőlem megszokott, szigorú zsűri leszek, de Nagy Levesválasztóra fel, ne fogja vissza magát senki, én magam is kíváncsian várom a recepteket, biztos lesz köztük számomra is újdonság. Itt a lehetőség, hogy lefőzzenek engem!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ