A Danubius Care Collection új színezékmentes, bőrbarát termékcsaláddal bővült. A hazai gyártásban készülő, vörös szőlőszemek gyümölcsös illatát megidéző kozmetikumok hatóanyaga az értékes szőlőmagolaj. A tiszta növényi olajokkal és természetes bőrápoló anyagokkal készült Danubius Care Collection kozmetikai termékeket otthoni ápolásra kínálják. Az új, szőlőmagolajos lábkrémmel frissítő talpmasszázs kerül bevezetésre a DHSR szállodák gyógyászati részlegein.

A hidegen sajtolt, kizárólag természetes összetevőkkel rendelkező szőlőmagolaj hatása azonnal érezhető, táplálja és vitalizálja a bőrt. A természetben egyedülálló procyanidin tartalmú hatóanyag kombinációnak köszönhetően a szőlőmagolaj egyedülálló az olajok között. A szőlővel végzett testkezelések több száz éves hagyományokkal büszkélkedhetnek. Már a XVII. században találunk írásos feljegyzéseket szőlőmagolajjal történő kezelésekről. Akkoriban isiászra, arthritisre és más fájdalmakra biztosított gyógyírt ez a terápia.

A szőlőmagolaj

A szőlőmagból az olajat az úgynevezett hideg sajtolással nyerik ki. A hideg sajtolással készült szőlőmagolaj gazdag bioaktív antioxidáns összetevőkben: C-és E-vitamint, esszenciális zsírsavakat, és magas koncentrációjú linolénsavat – a világ egyik legerősebb antioxidánsát – tartalmazza.

A szőlőmagolaj védi az érrendszert az elmeszesedéstől, erősíti a hajszálerek és a vérerek falait, ezáltal csökkenti a trombózisveszélyt. Antioxidáns hatásának köszönhetően védi a sejtek örökítőanyagát a káros hatások ellen. Javítja a látást és megakadályozza a szürke hályog kialakulását.

Kozmetikai szerepe is kimagasló. Használata biztosítja a bőr rugalmasságát, simaságát és fiatalosságát. Rendszeres használata megakadályozza a korai bőröregedést, regenerálja a bőr támasztószövetét adó kollagént, javítja a megereszkedett bőrt. A bőrbe rendkívül gyorsan felszívódik, nem hagy maga után zsíros réteget. Zsíros bőr ápolására is ajánlott, mivel nem terheli meg a bőrt és szabályozza a faggyútermelést (úgynevezett szárító olaj).  Kedvelt összetevője samponoknak, mivel a hajtöveken való alkalmazása elősegíti a hajhagymák gyors regenerálódását.

A Danubius Heath Spa Resort szállodákban elérhető szőlőmagolajos masszázs során is meggyőződhetünk e nemes esszencia számos jótékony hatásáról.

Danubius Care Collection Szőlőmagolajos Lábápoló Krém

Bőrpuhító hatású, tápláló lábápoló krém szőlőmagolajjal, napraforgó, édesmandula és makadámiadió olajjal. Rendszeres használata a bőrt puhán tartja, megelőzi a bőrkeményedések kialakulását. Színezékmentes bőrbarát kozmetikum. Alkalmazása: Vigyük fel a kívánt mennyiségű krémet a tiszta bőrfelületre és masszírozzuk el!

Danubius Care Collection Szőlőmagolajos Testvaj

Kakaóvaj, shea-vaj és makadámia dió olaj adja a szőlőmagolaj kivonattal gazdagított tápláló testkrém alapját. A kellemesen lágy testvaj megakadályozza a bőr kiszáradását, tápláló hatóanyagokban gazdag összetétele a bőrt puhává, bársonyossá teszi. Alkalmazása: Fürdés után körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a krémet a bőrbe, amíg teljesen felszívódik!

szőlőmagolaj testvajDanubius Care Collection Szőlőmagolajos Sampon

Kíméletesen tisztító, lassan habzó hidratáló hajsampon. Kíméletesen tisztítja a hajszálakat, ápoló anyagai regenerálják és csillapítják a viszkető fejbőrt. A szőlőmagolaj nagyon gyorsan behatol a hajszálak belsejébe és mélyre hatóan táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. A szőlőmagolajos sampon használatával a haj könnyen fésülhető és puha tapintású lesz. 100%-ban SLES, SLS, színezék és parabénmentes!

Danubius Care Collection Szőlőmagolajos Tusfürdő

Könnyen felszívódó szőlőmagolajat tartalmazó bőrtápláló tusfürdő mely vitamintartalmának köszönhetően ápolja és hidratálja a bőrt. 100%-ban SLES, SLS, színezék és parabénmentes!

szőlőmagolaj tusfürdőSzőlőmagolajos testmasszázs

A Danubius Health Spa Resort szállodákban bevezetett testmasszázst 100% tisztaságú szőlőmag olajjal végzik. Az értékes hatóanyagokban kiemelkedően gazdag, kellemes illatú olaj nagyon könnyen felszívódik a bőrbe, zsírfényt nem, csak bársonyosan sima, hidratált, rugalmas bőrt hagy maga után. Magas E-és F- vitamin-, antioxidáns- valamint telítetlen zsírsav (linolsav) tartalmának köszönhetően lassítja a bőr öregedési folyamatait és a ráncképződést. Emellett a masszázs csökkenti az ízületek és szövetek merevségét, fokozza az izmok rugalmasságát, javítja a vérkeringést és oldja a felhalmozódott feszültséget.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ