Nem tud betelni az ünnepek hangulatával és ízeivel Baby Gabi és Stohl Luca. Bár egyikük számára sem lesz könnyű a karácsonyozás, de azt már most tudják: milyen édességek kerülnek az asztalra.

Baby Gabi és Stohl Luca lubickolt az édes élvezetekben, ugyanis a Lipóti Pékség és a Dia-Wellness karácsonyi finomságainak tiszteletbeli főkóstolóiként szénhidrátcsökkentett, Almacukorral készített bejgliket, mákos-narancsos roládot, rumos-csokis kockát és Eszterházy szeletet ízlelgettek, a mézeskalácsokat pedig ki is dekorálták.

Az énekesnő idejét és energiáját alaposan lefoglalják egyéves ikerfiai, azonban sosem mulasztja el pontosan kiszámolni: melyik étkezés során mennyi szénhidrátot fogyasztott, ugyanis szigorú diétára fogta magát.

Úgy érzem, hogy hazataláltam! Ennyi finomság, és végre nem kell egyértelműen elutasítom őket” – mondta felszabadultan Baby Gabi. – „Jó ideje nagyon tudatosan táplálkozom, hiszen régebben sok problémám volt a súlyommal, a várandósságom alatt pedig terhességi cukorbeteg lettem, ezért nagyon szigorú diétát kellett tartanom. Ennek köszönhetően szerencsére nem híztam sokat, de most is komolyan veszem, mennyi szénhidrátot fogyasztok. Jól bírom, de néha örülnék, ha kicsivel több finomságot ehetnék. Éppen ezért örülök a mostani kóstolónak, mert ezek az édességek mind Almacukorral édesítettek, alacsony szénhidráttartalmúak, így nem kellett aggódnom miatta. Karácsonykor is ezek a desszertek lesznek az asztalunkon” – tette hozzá lelkesen az énekesnő.

A kóstolóról készült fotók: (Nagyobb méretért katt a képre!)

Stohl Lucáról vékony alkata miatt sokan azt gondolnák, hogy szinte alig eszik, pedig a táncművész-műsorvezető állítása szerint volt olyan időszak, amikor habzsolta a „bűnös ételeket”, és most sem von meg magától semmit.

Főiskolás koromban – egyfajta lázadásként – faltuk az édes péksüteményeket. Ugyanis leendő táncművészként nagyon szigorúan tartani kellett a súlyunkat, minden hétfőn mérlegre kellett állni, éppen ezért csakazértis megmutattuk, hogy hatalmas kakaós csigákat és mindenféle „bűnös” édességet eszünk. Ezután kipróbáltam sokféle fogyókúrás bogyót, de szerencsére nem tartott sokáig, és jó útra tértem az étkezést illetően. Lényegében azóta nem fogyasztok fehér cukrot és fehér lisztet tartalmazó ételeket. Néha ugyan elcsábulok, de összességében figyelek. Ritkán sütök, de egyre gyakrabban főzök. Bejglit még soha nem készítettem, és biztosan nem az idei karácsony lesz az első alkalom, amikor elkezdem. Mivel azonban nálunk bejgli nélkül nincs karácsony, ezért különösen örülök, hogy ebből és még néhány más finomságból van egészségesebb, alacsony szénhidráttartalmú, almacukros változat, mert fontos, hogy mit eszünk, és pár napra sem szabad elszaladni az étkezésben” – hangsúlyozta a FEM3Café csinos műsorvezetője.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ