Dukai Regina modell, énekesnő már korábban is tervezett kiegészítőket a nemzetközileg is elismert magyar divatmárkával közösen, de most először volt lehetősége arra, hogy csizmát is készítsen. Úgy érzi, hogy a különleges kapszulakollekció minden darabja őt tükrözi, erről elsőként a barátai körében megrendezett bemutatón mesélt.

„Elsősorban a natúr, letisztult formákat szeretem, ami a mostani kollekció minden darabján érezhető. A visszafogott színeket és formákat pedig a szegecsek teszik igazán egyedivé, így remélem, hogy mindenki meg fogja találni közülük a kedvencét” – mondta Dukai Regina, akinek a kollekcióját a camel szín inspirálta, de több kiegészítője is elérhető fekete vagy piros színben.

Dukai Regina Cangorinaldi 1„Regivel már nagyon régóta ismerjük egymást és mindig is tudtam, hogy határtalan képzelőerővel rendelkezik, így én elsősorban a megvalósításban tudtam őt segíteni. A Cango&Rinaldi márkát a legtöbben a csillogó darabjairól ismerik, de a legújabb kapszula kollekció darabjait a visszafogottabb stílus kedvelői is bátran viselhetik” – osztotta meg Tamás, aki úgy tapasztalja, hogy a Regi által készített kollekció már most nagyon népszerű a vásárlói körében és reméli, hogy az új iránnyal új célcsoportot tud megszólítani a márka.

A bemutató moderátora Epres Panni elmondta, hogy még kislány kora óta ismeri Reginát és nagyon büszke arra, hogy a modell szakmában elért sikerei után most tervezőként is bizonyíthat.

Dukai Regina Cangorinaldi 2A Dukai Regina x Cango&Rinaldi kapszulakollekciója négy csizmából, egy válltáskából, egy hátizsákból, öt divatos színben elérhető bőr fülbevalóból áll, ami tökéletes karácsonyi ajándék lehet minden nőnek, a férfiak pedig elegáns noteszei közül választhatnak fekete-ezüst vagy fekete- arany színekben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ