Kezdj el tenni! Ez címe a Kósa Erika Akadémia által szervezett egész napos képzésnek, amely az EQ-szexi mozgalom 2018-as nyitórendezvénye. A rendezvényen Náray Tamás nemzetközileg elismert divattervező, író, Kósa Erika hazánk legsikeresebb üzletasszonya és Szántó Ferenc a Kósa Erika Akadémia előadója, mondják el a résztvevőknek, hogyan váltak a saját területükön sikeressé.

Az új esztendő beköszöntével örömmel és motiváltan teszünk fogadalmakat, hogy majd jövőre jobb lesz, mert másként fogjuk csinálni. Aztán pár hét elteltével alábbhagy a lelkesedésünk és a legtöbb esetben letérünk a kitűzött cél felé vezető útról. Kudarcot vallunk, mely örökre elkedvetlenít és feladjuk régóta dédelgetett álmaink megvalósítását. Ennek elkerülésében és a siker ízének megismerésében segít az új évben három Vízöntő, a megújulás jegyének szülöttjei, Kósa Erika, Náray Tamás és Szántó Ferenc, akik megosztják eddigi tapasztalataikat, a pályájuk során átélt nehézségeiket, és mindazt, amit annak érdekében tettek, hogy sikeres, és boldog emberekké váljanak.

„Mielőtt kitűzünk magunk elé egy célt nagyon fontos, hogy reális elvárásokat támasszunk magunkkal szemben. Ugyanis, ha nem tervezünk jól, gyakran akadályokba ütközünk, és ha ezek megfejtésére nem tudjuk a megoldást, könnyen feladjuk, meghiúsul, amit szeretnénk, kudarcot vallunk, csökken az önbizalmunk, és máris letértünk a sikerhez vezető útról” – mondja Kósa Erika, az EQ-sexy mozgalom alapítója, hazánk legsikeresebb üzletasszonya. – Első lépésként számba kell vennünk, hogy mit akarunk. Mikorra szeretnénk ezt megvalósítani? Egyedül vagy segítséggel? Mit kell megvalósítani pontosan, hogy elérhessük, amire igazán vágyunk. Ha ezekkel tisztában vagyunk, könnyebb lesz minden” – teszi hozzá az üzletasszony.

A Kezdj el tenni! képzési napon olyan témákat érintenek, mint Kihívás vagy kísértés? Mi a tudatos gondolatirányítás? Illetve a Komfortzónán innen és túl.

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/kezdj-el-tenni-86808

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ