Trombitakoncert az utcán, tűzijáték, házibuli, kabarénézés a tévében… A szokásos szilveszteri menetrend. De miért ne lehetne az idei program izgalmasabb és emlékezetesebb, mint általában? Az Olimpiai Ötpróba csapatán nem múlik. Az általuk szervezett Szilveszteri Vizesgála fergeteges sportshow-val és minden mókára kész Európa-, világ- és olimpiai bajnokok egész sorával várja a szórakozni vágyó sportbarátokat. A rendezvényre december 30-án, a Tüske Uszodában kerül sor.

A Szilveszteri Vizesgálán a magyar sportélet színe-java képviselteti magát: egyik bajnok tűnik fel a másik után a látványos produkciókban. Csak néhány jól ismert név a sok közül, a teljesség igénye nélkül: Cseh László, Kenderesi Tamás, Jakabos Zsuzsanna, Storcz Botond, Kozák Danuta, Kammerer Zoltán, Kőbán Rita, Pulai Imre, Dr. Kiss Gergely, Kásás Tamás. A rendezvény programjában többek között úszóparádé, búvárúszás-bemutató, szinkronúszás, kajakpóló és egy barátságos vízilabdameccs is szerepel. A show-t Deniz minikoncertje zárja, akinek a riói olimpia idejéből ismerős dalát a bajnokok emberfeletti teljesítménye ihlette.

Villáminterjú Cseh Lászlóval a Szilveszteri Vizesgála kapcsán:

A gála előtti délelőtt szintén a sportról szól: ekkor egy kötetlen úszóversenyen vehetnek részt a csobbanni vágyók. A verseny különlegessége, hogy a résztvevők a bajnokokkal együtt róhatják a métereket, extra motivációt nyerve ezzel sportos életmódjuk fenntartásához. A verseny egyúttal az Olimpiai Ötpróba program egyik próbája is, ahol a kijelölt távokat teljesítő úszók ún. Ötpróba pontokat szerezhetnek, amelyeket később értékes ajándékokra válthatnak be. Az 500 és 1500 méteres táv teljesítésére vállalkozók a pontok mellett ajándék úszósapkát kapnak, és részt vehetnek egy ingyenes kardiológiai szűrővizsgálaton is.

Az Olimpiai Ötpróba mozgalom elsődleges célkitűzése, hogy sokszínű, országszerte elérhető sportprogramjaival minél több embert mozgasson meg, tartalmas időtöltési lehetőséget és közösségi élményt kínálva minden korosztálynak.

További információ és jegyvásárlás:
https://vizesgala.olimpiaiotproba.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ