Családjával közösen fedezte fel Dobó Ági a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő új Gyermekvilág részlegét, amely ezentúl már a hideg hónapokban is nagyszerű szórakozást nyújt az egészséges kikapcsolódásra vágyó kisgyermekes családok számára.

A 13,5 hektáros ősparkkal rendelkező, mediterrán klímájú Harkányi Gyógy- és Strandfürdő eddig főleg nyáron kínált színvonalas szabadidős programokat a legkisebbek számára. Mindenki örömére az idei évben a gyermekek már egy saját, „téli birodalmat” is birtokukba vehettek a Fürdőben a két új, élményelemekkel is felszerelt medencének köszönhetően. A pancsolóban vízesés és kincsesbarlang várja az apróságokat. A nagyobb gyerekek vízi kalandjairól kalózhajó-csúszda és vízágyú gondoskodik az 50 centiméteres medencében.

Dobó Ági Harkány 1Decemberben Dobó Ági és gyermekei is ellátogattak Harkányba egy közös családi hétvégére. „Gyerekkoromban rengeteget utaztunk a szüleimmel, együtt jártuk be az ország legszebb részeit. Ezek az élmények még ma is sokat jelentenek nekem, ezért szeretnék a saját gyerekeimmel is hasonló közös kalandokat átélni” – mondta el Dobó Ági. „Télen a hideg időjárás miatt nem könnyű a fiaim számára is vonzó programot találni, ezért is jöttünk el Harkányba, mert itt a legnagyobb zimankóban is kedvükre lubickolhatnak.

 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ