2018. január 24-én látható az Orlai Produkciós Iroda idei első bemutatója, a Heisenberg Szabó Máté rendezésében a Hatszín Teátrumban. Simon Stephens, Nagy-Britannia egyik legizgalmasabb kortárs alkotójának darabja először látható Magyarországon Ullmann Mónika és Benedek Miklós előadásában.

Zsúfolt pályaudvaron egy nő megpillant egy idős férfit, és hirtelen ötlettől vezérelve a nyakába csókol. Alex, a hetvenes hentes és Georgie, a negyvenes pincérnő beszélgetni kezd. Lassan, minden logika és társadalmi konvenció ellenére rájönnek: nekik dolguk van egymással. A találkozás alapjaiban forgatja fel az életüket, és végül nagy utazásra is vállalkoznak, hogy utolérjék életük elmulasztott lehetőségeit.

Szórakoztató, elgondolkodtató és tartalmas előadás, amely kortól függetlenül megérint minden nézőt. Az előadás igazi jutalomjáték két nagyformátumú művésznek, Benedek Miklósnak és Ullmann Mónikának.

Szabó Máté
Szabó Máté

Simon Stephens 2007 óta ünnepelt drámaíró Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban és az egyik legtöbbet játszott angol nyelvű író Németországban. Két műve, a Harper Regan és a külföldön többszörösen díjazott, A kutya különös esete az éjszakában magyar színpadokon is bemutatkozott már.

A premiert követő időpontok: 2018. február 1., 11., 27. 19 óra, Hatszín Teátrum

Stáb:

  • Fordító – Zöldi Gergely
  • Díszlet-jelmez – Cziegler Balázs
  • Grafika – Csáfordi László
  • Rendező munkatársa – Szakács Zsuzsa
  • Rendező – Szabó Máté
  • Producer – Orlai Tibor

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ