Hatalmas érdeklődés kísérte a Bonduelle „Nagy Levesválasztó” elnevezésű, nyereményjátékkal egybekötött országos promócióját, amelynek arca Fördős Zé, a népszerű gasztro-blogger volt. A versenyzőknek 2017.november 6. – 2017.december 3. között olyan leves recepteket kellett beküldeniük, amely elkészítéséhez Bonduelle-terméket használtak. A nyertes receptről 2017. december 6-12. között közönségszavazás döntött, a szerencsés befutó 350 ezer Ft értékű Electrolux termék-csomagot nyert.

Az ország minden sarkából érkezett nevezés. A felhívás leginkább a 25-34 éves női korosztályt mozgatta meg, az eléréseket tekintve Facebookon és Instagramon is jól teljesített a játék. A Bonduelle.hu weboldal látogatottsága is több mint kétszeresére emelkedett. Nemcsak a versenyzők, hanem a szavazók is nyertek, összesen 35 db Bonduelle ajándékcsomagot kézbesít a hamarosan a postás.

A regisztrált szavazatok alapján a nyertes recept Szegedről érkezett, és nem más, mint egy színes-ízletes „szicíliai csirkeragu-leves.” A második helyezett: „édesburgonyás sárgarépaleves sajtropogóssal” hoboli (Baranya megye) háziasszony receptje alapján, a dobogó harmadik helyezettje pedig „liba és csirkeaprólékból készült húsleves kelkáposzta roláddal”, ez a fantáziadús recept a Tolna megyei Bonyhádról érkezett.

Fördős Zé Bonduelle nagy levesválasztó leadA Nagy Levesválasztó Fördős Zé számára is egy gasztro-kaland volt.A leves nagyon közel áll hozzám, egyik nagy kedvencem, éppen ezért örömmel vállaltam a felkérést. A pályázók nagy száma is azt bizonyítja, hogy a leves népszerű, siker-téma, érdemes volt belevágni. Én személy szerint nagyon sokat tanultam a beérkezett receptekből, jó volt látni, hogy milyen sokan, milyen bátran kísérleteznek alapanyagokkal, fűszerekkel. A csicseriborsó-zöldbab kombináció például meglepetés volt számomra, ahogy egy gombás-sárgarépás újragondolt krumplileves is. Összességében a klasszikus receptek voltak többségben, de akadtak nagyon merész újítások is. Kíváncsi vagyok, hogy egy második fordulóban ki mit főzne ki.” – összegezte kampány-tapasztalatait a népszerű gasztro-blogger.

A klasszikus, formabontó, újragondolt, merész receptek elérhetők a Nagy Levesválasztó oldalán!

Örülünk, hogy év végére ilyen izgalmas aktivitással kedveskedhettünk fogyasztóinknak. A Nagy Levesválasztó kampány minden várakozásunkat felülmúlta, sikeresen támogatta két új fagyasztott termékünk piaci bevezetését. Gratulálunk a nyerteseknek!” – fogalmazott Szirbek András, a Bonduelle marketing-igazgatója.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ