Újabb nemzetközi díj igazolja, hogy Magyarország jeles tagja a világ turisztikai elitjének. Az idén harmadik alkalommal megrendezett World Spa Awards turisztikai versenyen Magyarország legjobb spaszállodájának az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdőt választották meg.

Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy megkaptuk ezt a díjat” – mondta el a díjátadó gála után Markus Ernst, az Aquaworld Resort Budapest general managere. A World Spa Awardsot az immár 23 éves múlttal rendelkező World Travel Award testvérprogramjaként indították el három éve azzal a céllal, hogy ezzel is erősítsék a spa- és wellness-szegmens minőség iránti elkötelezettségét. Idén a nemzeti döntőben a legjobb spaszálloda kategóriájában az Aquaworld Resort Budapest állhatott a dobogó tetejére, elnyerve a Hungary’s Best Resort Spa 2017 kitüntetést. “A díj azért is különösen értékes, mert nem közönségszavazáson dőlt el, hanem egy szakmai zsűri hozta meg a végső döntést. Nagyon büszkék vagyunk, mert ez Magyarországnak is elismerés és nagy siker, hiszen egy nemzetközi lista legjobbjai között szerepelhetünk” – tette hozza Markus Ernst.

Aquaworld Resort Budapest díjAz Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. A száz százalékban magyar tulajdonú, négycsillagos superior hotel és élményfürdő hat évig volt tagja a nemzetközi Ramada szállodaláncnak. A piacon elért eredményeinek köszönhetően a komplexum vezetősége 2014-ben döntött úgy, hogy – kilépve a franchise hálózatból – önálló és egységes Aquaworld Resort Budapest márkanév alatt folytatja tevékenységét, az osztrák Vamed Vitality World szakmai vezetésével. A Vamed csoporthoz tartozó cég Ausztria legnagyobb és legexkluzívabb wellness- és spaszállodáinak, valamint fürdőinek szakmai menedzsment feladatait látja el.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ