Nagy Feró nevét a Beatrice frontembereként és színpadi szerepei kapcsán mindenki jól ismeri, több évtizede a zenei élet egyik legfoglalkoztatottabb, legkedveltebb előadója határon innen és határon túl.

Páratlan pályafutása alkalmából egy egyszeri és megismételhetetlen életműkoncertre készül 2018. április 7-én, a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a Beatrice 40. születésnapját is megünnepli. Életműkoncertje nem lesz mindennapi, a legnagyobb slágerek mellett olyan dalok is felcsendülnek majd, melyek ritkán hallhatóak a koncerteken. Az este programját sztárvendégekkel is színesítik, akik valamilyen szinten összefonódnak a Beatricével. Közreműködik majd többek között Kalapács József, Varga Miklós, Gidófalvy Attila, Donászy Tibor, Mező Misi, Pásztor Anna, ef Zámbó István és Wahorn András. A koncert díszvendége Miklóska Lajos.

A nagykoncerten Ferót zenekara kíséri, Laczik Fecó (basszusgitár), Tari Botond (billentyű, gitár), Nagy Hunor Attila (dob) és Kékkői Zalán (gitár). A csapat új gitárosa, Zalán a napokban vette át Magasvári Viktor Gyula helyét, aki az április 7-i koncerten mutatkozik be először a nagyközönség előtt, mint a zenekar állandó tagja. Viktor a Beatrice örökös tagja marad, s néhány dal erejéig az Arénában is láthatják majd a rajongók.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ