Újabb izgalmas márkával bővült Magyarország legkedveltebb bevásárlóközpontja, az Arena Mall kínálata. A világszerte népszerű kozmetikai márka, az INGLOT első magyarországi üzletét nyitotta meg április 4-én, az Arena Mall földszintjén.

Kezdődhet a tavaszi megújulás! Az Arena Mallban minden adott, hogy felkészülten vágjunk neki a melegebb hónapoknak. A népszerű bevásárlóközpont nemcsak új névvel és arculattal, de további újdonságokkal is várja látogatóit.

Újabb prémium branddel bővül az Arena Mall színes kínálata a szépségrajongók legnagyobb örömére. A bevásárlóközpont földszintjén nyitotta meg első magyarországi üzletét a világszerte népszerű szépségmárka, az INGLOT.

Inglot Arena Mall 1Az INGLOT kozmetikumok világszerte elismertek és népszerűek a sminkmesterek körében. Az óriási termékportfólióval rendelkező márka szinte végtelen számú megoldást kínál az arc és testápolás területén, sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a divathetek kifutóin.

Az INGLOT különösen népszerű vásárlói körében a Freedom System-nek köszönhetően, mely lehetővé teszi, hogy több mint 3 milliárd színkombináció közül válogassanak, és saját maguk állíthassák elő a tökéletes palettát! A szabadon összeállítható paletták teljes mértékben személyre szabhatók, szemhéj púderek, szemöldök termékek, rúzsok, szájfények, púderek, pirosítók, bronzosítók számtalan variációiból! A márka továbbá híres vibráló színű, pigmentált termékeiről és saját fejlesztésű, a piacon egyedülálló kozmetikumairól.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ