Sztárparádéval nyitott meg az ország első üzlete a Dormeo Home, ami csakis álmaink szépségével törődik. Természetesen a hírességek is kíváncsiak voltak a Magyarország első „sleep innovation store-jára”, ahol elárulták egy-két hálószobatitkukat is. Az impozáns eseményen amellett, hogy megtudtuk mi kell a jó alváshoz, megannyi titokra is fény derült, mi is történik a sztárokkal az ágyban, amikor senki nem látja őket. Erdélyi Mónika elalvás előtt gyűjtöget, Cinthya Dictator a bibliát olvassa, Dallos Boginak pedig régi álma, hogy nyitott szemmel aludjon

A sztárvilág is kíváncsi volt a pihentető alvás titkára. Egyre többen döbbennek rá, mennyire fontos az alvás, hiszen jóesetben életünk 1/3 részét töltjük pihenéssel. A Magyarországon először megnyíló Dormeo Home az első „sleep innovation store” amelynek egyetlen célja, hogy tökéletes körülményeket biztosítson a mindennapi pihenéshez. A matractól kezdve a párnáig prémium pihenési élményt nyújtó üzlet május 11.-én nyitott meg az Allee 2. emeletén. Az impozáns megnyitó rendezvényre természetesen a hírességek is kíváncsiak voltak, így egy remek hangulatú megnyitón meséltek mi is történik náluk elalvás előtt otthon.

Dallos Bogi és Cinthya Dictator
Dallos Bogi és Cinthya Dictator

Dallos Bogi elalvásnál például az oldalfelfekvésre esküszik: „Egyszer a fejembe vettem, hogy nekem is sikerülhet nyitott szemmel elaludni, ezért addig próbáltam szuggerálni a plafont, amíg össze nem jön. Persze ez azóta se sikerült, viszont azt kevesen tudják, hogy az én hálóm attól különleges, hogy régi álmomat valóra váltva belekerült egy kád” – árulta az aranytorkú énekesnő, aki a Dormeo Home VIP partiján is fergeteges koncertet adott.

Az utóbbi időben sikeres youtube csatornát készítő Erdélyi Mónika a víz, kézkrém, könyv kombinációt veti be az esti lefekvéshez. ”Két emelet van és lefekvés előtt én valódi gyűjtögetővé válok. Este 9 után már nincs egy hang se a házban, hiszen Molly már alszik, és ilyenkor van egy kis időm magamra, ezért mindent összeszedegetek egy nagy körjáratba és úgy érkezem meg este a hálóba”- mesél esti rutinjáról Mónika.

Erdélyi Mónika és lánya
Erdélyi Mónika és lánya

Cinthya Dictator elárulta, hogy jelenleg teljesen felpörögtek a hétköznapjai és mostanra már csak 4-5 órája jut az alvásra: ”Most jött ki a vlogom első része, amin rengeteget dolgoztam az utóbbi időben. Ezért, talán ebben az időszakban éreztem a leginkább, mennyire fontos, hogy milyen matracon alszom. A hálószobámban leginkább a Biblián szoktak meglepődni, mert igaz, hogy a hagyományos értelemben nem vagyok hívő, de rendszeresen olvasok belőle, bizonyos részekhez pedig sokszor visszatérek, hogy érlelgessem magamban a mondanivalóját”- árulta el Cinthya aki sugárzóan gyönyörű volt új frizurájával.

A Dormeo Home Magyarország első üzlete, amelynek minden pontja a tökéletes pihenésről szól, így igazi kánaán nyílt az alvás szerelmeseinek. További információ a márkáról valamint a teljes termékpaletta elérhető www.dormeo.hu oldalon.