fotó: www.polifarbe.hu

A Poli-Farbe hazai tulajdonú festékgyár tapasztalatai szerint az otthonszépítésre való igény és az egyéniség kifejezése a fiatalok körében is egyre népszerűbb, miközben a lakberendezés és a DIY elképzelések saját kezű megvalósításának tekintetében növekszik a vállalkozói kedv minden korcsoportban. A vásárlói igények egyúttal egyértelműen azt is mutatják, hogy a kreatív ötletek otthoni kivitelezésének lendülete nem hagy alább, és előreláthatólag a következő néhány évben is töretlen tendencia marad.

A festékgyár erre a piaci visszajelzésre alapozva olyan fejlesztéseken és innovatív termékek létrehozásán dolgozik, amelyek azon túl, hogy a szakemberek munkáját segítik, a hobbifelhasználók szárnypróbálgatásait is támogatják.

fotó: www.polifarbe.hu
fotó: www.polifarbe.hu

A Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték vezető szerepet tölt be a beltéri, színes DIY- festékek piacán. 2018 tavaszától megújult csomagolással került piacra: az új, modern megjelenésű dobozokon ismét feltűnnek a festék védjegyeként már ismert virágmotívumok, designjukban azonban kifinomultabbak és letisztultabbak elődeiknél.

A Poli-Farbe Platinum egy rétegben is tökéletesen fed, bevonata matt és tartós, emellett csepegésmentes, illatosított, továbbá nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet. A receptúra 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, 2018-ban pedig Az Év Terméke lett beltéri falfesték kategóriában a fogyasztók döntése alapján.

Idén hat új szín kapott helyet a palettán – babarózsa B25, ballagófű B35, borostyán B80, ezüstfa E40, iringó I50, nád N30 – így az otthonukat megújítani vágyók már 57 készre kevert színből választhatnak.

További termékinformációk: http://www.polifarbe.hu/hu/platinum/platinum-egyretegu-belteri-falfestek

fotó: www.polifarbe.hu
fotó: www.polifarbe.hu

Az idei év meghatározó termékfejlesztése a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték, amely 100 szennyeződésnek is ellenáll: nemcsak mosható, de dörzsölhető is, így a legjobban igénybe vett falak – előszoba, konyha, gyerekszoba, étkező – épsége és szépsége is időtállóbb. Az innovatív falfesték olyan szennyeződésekkel szemben is megoldást jelent, mint például a zsír-, olaj-, kávé- és vörösbörfoltok, de a csokoládé-, a mustár-, a sárpacnik vagy éppen a ceruzarajzok sem fognak ki rajta. A gyártói tesztek igazolják a termék sokoldalúságát. A latexfesték további előnye, hogy penészálló bevonatot képez a felületen, így a magas páratartalmú helyiségek festésére is kiválóan alkalmas. A Poli-Farbe Platinum matt latexfesték jelenleg 30 színben érhető el.

További termékinformációk: http://www.polifarbe.hu/hu/platinum/poli-farbe-platinum-matt-latex

MEGOSZTÁS