Hacsak nem a jövő héten utazunk el nyaralni, még van időnk az év nagy részében takarásban lévő testtájaink feszesítésére!

Amikor a rádiófrekvenciát tűszúrásokkal ötvöző, a bőr mélyéig hatoló feszesítésről beszélünk, egyből a ráncok csökkentésére, vagyis az arcra asszociálunk. Pedig a fájdalommentes, ám annál hatékonyabb ScarletRF kezelés az egész testen alkalmazható!
Pontosan mi is történik a bőrünkkel az első hallásra ijesztőnek tűnő, valójában szuperkíméletes kezelés során? A bőrfelszínt érzéstelenítő krémmel keni be a terapeuta majd pontosan a kezelendő terület bőrének vastagságához állítja a parányi tűk behatolási mélységét. Ahogy a kezelőfej tűi a bőrbe hatolnak, rádiófrekvencia által 60 fokosra hevítik a bőr alsó rétegét, ami a kötőszöveti rostok összehúzódásával, azonnali feszesítő hatással jár, hosszabb távon pedig a kollagén termelés serkentését eredményezi. Tudjuk, hogy a bőr a kollagéntől tömör és sima, így ha több termelődik belőle, bőrünk belülről töltődik fel, kisimul.

ScarlettA kezelés másik előnye, hogy a tűszúrások által keletkező tízezernyi mikrosérülés nyomán hihetetlenül felpörögnek a bőr öngyógyító folyamatai és növekedési faktorok szállnak ádáz harcba a bőr leépítő folyamataival szemben. Bőrünk szemmel láthatóan feszesedik és az idő múlásával megereszkedett szövetek újra tónusosak lesznek.

Sokan tartanak a tűszúrástól, de a ScarLet RF a legbátortalanabbaknak is bátran ajánlható. A kezelőfej tűitől nem kell tartani: rendkívül vékonyak, így látható felszíni sérülést nem okoznak. A bőrfelület vastagságától függően beállítható, hogy a tűk mennyire mélyen hatoljanak a bőrbe (0,25-3 mm-ig), illetve a hőhatás mértéke szintén egyénre és bőrfelületre szabható. A rugalmasságát vesztett, kissé megereszkedett felkar, comb, has és hát területein mélyebben lehet kezelni, mint az arcon – itt akár 3 mm mélységig hatolhatnak a feszesítő tűszúrások. Ami pedig a legjobb hír: a ScarLet RF kezeléssel nem kell gyógyulási idővel számolni, mivel nem jár bőrsérüléssel! A kezelés közvetlenül a bőr mélyebb rétegeiben hat, a bőrfelszínt kíméli. A bőrpír pár órán belül, de legkésőbb másnapra nyomtalanul elmúlik. A regenerálódást elősegíti a bőr kezelés utáni visszahűtése géppel vagy a Royal Clinics szakértője által javasolt speciális hatóanyaggal.
Látványos hatást a kezelést követő 3.-4. héten tapasztalhatunk, de a kezelés hosszú távon még sokáig javít a bőr megjelenésén. A kezelés havonta ismételt 3 alkalmas kúrában még hatékonyabb, majd ritka, fenntartó kezelésekkel folytatható.