A Rossmann idén sem hagyja cserben a fesztiválozókat, sőt, teljes szépségvilágot alakított ki számukra több eseményen is. Természetesen a látogatók számíthatnak a fesztiváldrogéria kínálatára és szolgáltatásaira is. A tapasztalatok szerint, ahogy fejlődik a rendezvények infrastruktúrája, egyre nagyobb az igény arra is, hogy a részvevők a legjobb formájukat hozzák bulizás közben.

Találkozzunk az óriás rúzsnál! – ez lett a VOLT legújabb szállóigéje, hiszen a Rossmann Beauty Land világító, 5 méter magas szépségtotemei ikonikus tájékozódási pontot, meg persze jó fotós témát jelentettek a fesztiválozóknak. A közönség számára nyitott, a nagyszínpadra kilátást nyújtó tetőteraszt egy hatalmas szempillaspirál tette még feltűnőbbé, a megpihenni vágyók pedig körömlakk pamlagon, púder puffokon és óriás babzsákokon találhattak nyugodt perceket.

Rossmann Beauty Land EFOTT 2Egy nő kisugárzásához, magabiztosságához és jó közérzetéhez nagy mértékben hozzájárul, hogy szépnek érezze magát, amit a fesztiválkörülmények között nem mindig olyan könnyű biztosítani. Ezért találtuk ki négy évvel ezelőtt a Rossmann Szépségszigetet, ahol térítésmentesen hajat és sminket biztosítottunk a látogatóknak. Évről évre fejlesztettük a szolgáltatásokat, úgyhogy idén már valóságos – bulisminkre és frizurára szakosodott – szépségszalon várja nem csak a lányokat, hanem például menő hajszínezőkkel a fiúkat is” – emelte ki Kadlok Nelli, a Rossmann PR-vezetője.

Jól érzékelhető, ahogy az események infrastruktúrája fejlődik, úgy változik a közönség igénye is. Egyre többen szeretnék ugyan olyan frissnek és ápoltnak érezni magukat a koncertek alatt is, mintha csak otthon lennének a legnagyobb, megszokott kényelemben. Nem véletlenül népszerű a Rossmann Fesztiváldrogériája sem, hiszen ebben egy rendes városi üzlet kicsinyített másaként minden olyan terméket megtalálnak a látogatók, amelyre egy sátorozás, bulizás során szükségük lehet. Sőt, idén még azonnali fotóelőhívással is bővült a szolgáltatási kör.

Rossmann Beauty Land EFOTT 1A fesztiváldrogéria a VOLT-on, az  EFOTT-on, a Balaton Soundon, a Szigeten áll rendelkezésére a közönségnek a nyári fesztiválszezon alatt. A három vízparti fesztiválon – a Balaton Soundon, az EFOTT-on és a Strandon – víziröplabda-pályás sportos aktivitást is szervezünk, míg a Rossmann Beauty Land a VOLT után most Velencére, az EFOTT-ra látogat el, ahol július 10-16. között az egyetemisták legnagyobb találkozóján várja a fiatalokat” – tette hozzá Kadlok Nelli.