Szebbnél szebb esküvői meghívók landolnak a postaládákban. De mit illik felvenni a nagy napra, ha nem mi vagyunk a menyasszonyok? Az Answear.hu multibrand divat webáruházban azonnal megtalálod a tökéletes szetteket és pár nap alatt megérkezik otthonodba.

Pasztel a nyerő

Amit már szerencsére sokan tudnak, a legfontosabb, hogy nem öltözhetsz fehérbe! Ez a menyasszony színe. Kivételes eset, ha ő ezt kifejezetten kéri és mindenkinek fehérben kell lennie, mert „White weddinget” álmodott meg az ara. A kisfeketédet is hagyd békén, nem ilyen alkalomra kell felvenned, még ha csinosnak érzed magad ebben a színben. Válassz inkább pasztell színekből egy szép koktél ruhát.

Nem túl szexin

Bár nyár van, mégsem kell annyira kitenned a bájaid, főleg nem egy tempolomi esküvő alkalmával. Ilyenkor sok szingli lány képzeli, hogy megtalálja a nagyőt és a következő meghívót már ő postázhatja. Hidd el, ha nagyon villantósba bújsz, a jó srácok elkerülnek.

esküvő ruha answear 1Csipke és tüll

Ha egy kicsit azért te is tündökölnél, válassz csipke vagy hímzett motívummal díszített ruhát. Most a tüll szoknyák is nagyon trendik.  Csipkéből teljes ruhákat is választhatsz, ebben biztosan elegáns leszel.  A fodrokkal díszített ruhák is tipikusan esküvős szettek lehetnek.

Kényelem is szempont

Az esküvők szinte egész napos rendezvények. Gondolj arra, hogy olyan ruhát válassz, amiben nem kell feszengened egész nap, nem túl szoros és nem kell húzogatnod, ha éppen táncra perdülsz a lakodalomban. Előtte próbáld fel többször is és mozogj a ruhában, hogy érezd, hogy tudsz majd benne mozogni.

esküvő ruha answear 2Tökéletes kiegészítők

A koktél ruha önmagában még nem elég a jeles eseményre. Minden kiegészítőnek passzolnia kell hozzá. A cipő és a kistáska színében tükrözheti a ruhát, de ez ma már nem kötelező, inkább egymással legyenek összhangban. Az ékszerekre is figyelj, legyen valamilyen finom ékszer rajtad, ezzel biztos sikered lesz.

MEGOSZTÁS