Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a sztároknak milyen könnyű, hiszen szépek, gazdagok és általában sugárzóan boldogok is. De az igazság az, hogy bár ezt igyekeznek nem nagydobra verni, valójában őket sem kerülik el a betegségek. Sokan vannak köztük olyanok is, akik igyekeznek tiszta gyógymódokat bevetni egy-egy probléma esetén, vagy egészségük megőrzése és a szabad élet érdekében.

Gisele Bündchen szupermodell minden nap egy pohár citromos vízzel indítja a napját, de Miranda Kerr és Gwyneth Paltrow sincs ezzel másként. Azt állítják ugyanis, hogy a citromos víz segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert, felfrissíti az agyműködést és a fogyókúrának is lendületet ad.

turmixNapjaink egyik népbetegsége az elhízás. Jessica Alba családja is túlsúlyos volt, ezért a csodaszép színésznő mindent megtesz azért, hogy ő ne járjon így. Csak egészségesen főz, természetes, friss, diétás alapanyagokból, és azon kevesek közé tartozik, akik szinte soha nem fogyasztanak gyorséttermi ételeket. A megelőzés híve Katy Perry is, az énekesnő a vitaminokban gazdag shake-ekre és a szárított gyümölcsökre esküszik.

Meghan Markle vagyis Megán sussexi hercegné a kíméletes megoldások híve. Saját elmondása szerint nem tudna létezni teafaolaj nélkül! Ha utazik valahova, mindig viszi magával ezt a csodaszert, amelyet szúnyogcsípésre, apró vágásokra, sebekre használ. Az ősz beköszöntével pedig kiemelt figyelmet szentel az egészségmegőrzésre, ezért minden nap homeopátiás immunerősítőt szed.

citromos vízA szupermodell Cindy Crawford néhány éve Oprah Winfreynek vallott arról, hogy otthon van egy homeopátiás pakkja, amellyel ellátja a családot, ha éppen szükség van rá.

De nem csak a hölgyeknek vannak titkos fegyveri; David Beckham 2002-es világbajnoki szereplése forgott kockán, amikor egy csúnya becsúszás következtében eltörött a lábközépcsontja. A futballsztár mindent megtett a mielőbbi gyógyulásáért, homeopátiás orvos kezelte és lenyűgözték az eredmények, valamint a gyors gyógyulás.