A Lajvér-patak völgyében töltötte a nyár utolsó hétvégéjét Ördög Nóra és Nánási Pál. A legértékesebb celebek listáján előkelő helyen szereplő pár, az őszi pörgés előtt úgy érezte, hogy jól esne nekik egy kis feltöltődés, ezért a nyüzsgéssel teli hétköznapok mellett közös naptárjukban helyet kapott egy olyan hétvége is, ami csak kettejükről szólt.

Romantikázásukhoz a magával ragadó szálkai Lajvér Borbirtokot választották. Ördög Nóri: „Ugyan nagyon szeretjük mindketten a finom borokat, de ezen a hétvégén nemcsak ez nyűgözött le minket. Palkó teljesen odáig volt attól, hogy a borászat milyen modern technológiával dolgozik és amellett megőrzik a hagyományos dolgokat is. Bennem a gyerekkori szüret emlékeit hozta elő, amikor még nagymamáméknál szedtük a csemegeszőlőt.

Ördög Nóra és Pali 1Nóri és Pali nem csak kóstolták a finom borokat, de elkészítésükben is részt vettek. A dűlők bejárása közben szőlőt metszettek és a legszebb fürtöket saját kezűleg válogatták ki. Az aktív kikapcsolódást követően, fáradalmaikat a szemet gyönyörködtető borteraszon pihenték ki, ahol igazi gasztroélményben volt részük. A grill ételkülönlegességek kóstolását élő zene kíséretében élvezhették, ami a nevetések és koccintások hangjával összefonódva még inkább idillivé varázsolta az estét.

Ördög Nóra és Pali 2Másnap a Borhotel kényelmétől és a meseszép tájtól lenyűgözve az a gondolat fogalmazódott meg bennük, hogy ezt a harmonikus élményt gyermekeikkel is szeretnék megosztani, ezért legközelebb velük együtt, négyesben látogatnak el a birtokra.

Fotókredit: Lajvér