Decemberben újra jelentkezik a tavalyi év szuperprodukciója, az Álomutazó című mesemusical. Idén hat előadást terveznek, amiből három már teltházas. Szabó Győző megrendezte élete első klipjét és december végéig meghosszabbítják az Andrássy Élményközpontban látható Future Park interaktív játszóteret – hangzott el az eseményeket jegyző TulipánTündér produkció sajtótájékoztatóján.

A TulipánTündér Produkció 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy olyan egyedülálló élményeket hívjon életre illetve hozzon Magyarországra, melyek amellett, hogy komoly értékeket képviselnek, minél szélesebb közönségigényt elégítenek ki. A TulipánTündér mutatta be például az első olyan 100%-ban hazai színpadi megaprodukciót, mely méreteivel és egyedi látványvilágával a Broadway előadásait idézi. A Játékkészítő című pop-show-musical egymást követő két évben mintegy 100.000 látogatót vonzott. A produkciós iroda nevéhez több nagykiállítás is fűződik, úgymint a legmodernebb technológiákat alkalmazó, lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos képességtesztekkel és egy színházi produkcióval is tarkított interaktív családi sportélmény-park, a The Champion – A Bajnok című élményexpo, a Gooól! című egyedülálló futball kiállítás, a labdarúgás történetének legátfogóbb bemutatása, az űrutazást az elejétől napjainkig bemutató Gateway to Space kiállítás, vagy a Living dinosaurs – Őskori állatkert, melyben a látogatók interaktív módon ismerkedhettek meg a fenevadakkal, s bővíthették ismereteiket.

A TulipánTündér produkció

Majd 2017-ben jött az újabb saját szuperprodukció, az Álomutazó című családi mesemusical, amely 13 előadásán több mint 50.000 látogatónak nyújtott feledhetetlen szórakozást olyan szereplőkkel, mint Stohl András, Szabó Győző, Hajdu Steve, Schell Judit, Zséda,  Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Radics Gigi, Varga Viktor, valamint a főhőst alakító gyerekek, Marinka Móric, Bakonyi Simon és Szabó Hunor.

Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse Tomi, a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért. A darabot Juronics Tamás rendezte.

Álomutazó újra – már három előadás teltházas 

Tavaly akkora volt az érdeklődés, olyan sok pozitív visszajelzést kaptunk és sokan jelezték, hogy sajnos lemaradtak róla, hogy úgy döntöttünk, idén újra műsorra tűzzük ezt az előadást” – jelentette be Illés Gabriella, a TulipánTündér Produkció vezetője. „És mi is mutathatná legjobban, hogy mennyire várja a közönségünk a mesemusicalt, hogy december utolsó előtti hétvégéjén – 22-én és 23-án – három teltháznyi előadásunk már el van adva és a folyamatos érdeklődést látva ma megnyitottunk még egy előadást” – tette hozzá a producer, aki elmondta, hogy az ünnepek előtt összesen 6 előadást terveznek. A darabot, ahogy tavaly is, a BOK (volt SYMA) csarnokban láthatja majd a közönség, és amint a producer elmondta, ősszel már a Minimaxon követhetik az Álomutazó történéseit és hamarosan debütál az Andrássy Élményközpontban a Minimax szülinapi szoba Pici Cica és Maci Kutya főszereplésével.

Új klip – Szabó Győző rendezésében 

Egy vadonatúj klip is elkészült az Álomutazó egyik legnagyobb slágeréhez, az iskolakezdéshez aktuálisan illeszkedve a „Hekkeld meg a sulit” című dalhoz, amit a darabban Vigyor, azaz Ábel Anita énekel az Álomutazó főhősével, Tomival. A dalfilm érdekessége, hogy nem más rendezte, mint az Álomutazó Bárány szerepét játszó Szabó Győző, akinek ez volt az első ilyen jellegű munkája.

A koncepció lényege, ami tulajdonképpen ennek a számnak a lényege – az eredeti produkcióban is – hogy „dobd el az agyad, rossznak lenni mindig jó” és az, ami a darabban is történik, hogy egy adott ponton, kiborítva a tanárnőt, a gyerekeké lesz egy kis időre az iskola” – foglalja össze röviden a klip történetét Szabó Győző, aki bevallotta, hogy nagyon szeret gyerekekkel dolgozni, ahogy fogalmazott – „szeretem a gyerekeket és ők is szeretnek engem, így aztán nem volt nehéz rávenni őket, hogy dobják el az agyukat.