Több mint három évtizede vigyázza minden lépését, de már egy jó ideje a gyermekei, a hétéves Olivér és a tízhónapos Soma őrangyala is Ági mama, vagy ahogyan a családban szólítják, Nyunyi. Czippán Anett sokat köszönhet az édesanyjának, akit most először mutat meg a nyilvánosságnak ennyire intim, családi környezetben. Mint azt elárulta: nem lehet neki elég hálás a sok segítségért, amit tőle kap, és egy született szupernagyinak tartja.

Aki nem ismeri őket, első blikkre nem biztos, hogy megmondja, anyával és lányával van dolga. Hiszen a TV2 műsorvezetője és az édesanyja úgy cseverészik és lazán poénkodik egymással, akár két barátnő.

Ez nem véletlen; hihetetlenül bensőséges és szoros kapcsolat van köztünk! Mindennap többször is beszélünk, amióta pedig megvannak az unokák, minden héten legalább egyszer velük vagyok– mesélte Ági, akit a családban Nyunyinak szólítanak. De honnan ered ez a bájos becenév? „A nagyobbik unokámtól, Olivértől. Azt kértem ugyanis, hogy inkább nagyanyusnak hívjon. Nem akartam azzal öregíteni magamat, hogy mamának vagy nagyinak szólít. Csakhogy nem tudta kimondani a nagyanyust, így lettem Nyunyi…

Czippán Anett család 2Ma már én is így hívom, bár gyakran rám szól, mert tőlem mégis az anya esik neki jól” – vette át a szót Anett, aki szerint az édesanyja bármit megtenne értük. De szerencsére nemcsak rá, az édesapjára is bármikor számíthat.

Ha segíteniük kell, képesek mindent félredobni és akár többszáz kilométert utazni. Nagyszülőként persze engedékenyebbek, mert már tudják, hogy bizonyos dolgoknak nincsen akkora jelentőségük. Azt szeretem bennük, hogy ugyanúgy nevelik a fiaimat is, mint annak idején engem. Az ő mintájukat követem” – árulta el a műsorvezető, külön kiemelve, hogy az anyukájának óriási szíve van. Nemcsak a saját unokáira gondol: más gyermekek boldogsága is fontos a számára, ráadásul még nagy állatbarát is. „Mindig rengeteg állata volt, és van a mai napig. Egy békát sem hagy éhezni. Olivérrel mentett már meg két cicát és amint látom, az állatszeretetet Somának is elkezdte átadni!”

Ágiról azt is megtudhattuk, hogy a szakmájából adódóan bármikor, bármilyen ruhát elkészít, Anettnek például csodálatos ruhakölteményeket varr, Olivérnek pedig amit csak kitalál.

Czippán Anett család 1A legelképesztőbb egy farsangi méhecskejelmez volt, aminek még kis csápokat is varrt a fejére. Somának egyelőre a kiságyát turbózza, de már látom, hogy ha majd ő is extrémebb ötlettel áll elő, azt is meg fogja a kedvéért valósítani” – mondta nevetve a műsorvezető, aki született szupernagyinak tartja az édesanyját, ezért biztos, hogy jelölni fogja a Sudocrem által életre hívott kampányban az Év SzuperNagyija címre.

MEGOSZTÁS