Engedd szabadjára kreativitásod és mutasd meg egyedülálló szépséged a világ legfantasztikusabb városai által inspirált, izgalmas sminkcsaláddal! A legújabb ARTISTRY Studio NYC Edition termékeit a mindig vibráló New York ihlette. A pörgős mindennapokhoz igazodva a kollekciót úgy tervezték, hogy mindössze öt perc alatt ragyogó sminket készíthess velük. Készen állsz a kalandra?

Az ARTISTRY termékcsalád legújabb kollekciója a szenvedélyről szól: az élet szeretetéről, melyet az utolsó cseppig kiélvezünk, miközben csodásan nézünk ki. Hiszen túl rövid az élet az unalmas sminkekhez, nem igaz?

Az új ARTISTRY STUDIO™ kollekció világkörüli turnéra indult, hogy a legdivatosabb sminkekkel lepje meg a szépségrajongókat. A turné első állomása New York: az ARTISTRY Studio NYC Edition kollekciót a város egyénisége, stílusa és szenvedélye ihlette.

Artistry Studio NYC Edition Group Silo 1Az új sminkcsalád csomagolása is rabul ejt: New York fényeit, színeit és életörömét ragadja meg, melyet a New York-i graffitiművész, Lady JDay tervezett.

ARTISTRY Studio NYC Edition termékek

Szegd meg a sminkszabályokat és próbáld ki az ARTISTRY Studio NYC Edition hat újdonságát!

Négy lélegzetelállító termék (szemhéjpúder, arcpirosító, highlighter és arcpúder) egyetlen palettában: készítsd el a tökéletes sminket az új ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition On the go többfunkciós arc- és szempalettával! Hangsúlyozd ki tekinteted a selyemfényű és gyöngyház hatású árnyalatokkal, melyek ideálisak többdimenziós smink megalkotásához. Valamennyi arcpirosító árnyalat selyemfényű, így természetes színhatást érhetünk el. Vidd fel az arcbőrre a highlighter épp ott, ahol a fény természetesen éri, kiemelve legszebb vonásaid, majd használd az arcpúdert, amely egyenletessé varázsolja bőröd és természetes, matt megjelenést kölcsönöz. Minden alkalomhoz tökéletes hordozható sminkpaletta!

Hand Holding Compact: Artistry Studio NYC Edition Social AssetsAjánlott fogyasztói ár: 16.700 Ft
Elérhető árnyalatok: Light, Medium Nagyvárosi sikk egyetlen mozdulattal!

Az ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition színezett ajakbalzsam exkluzív összetételével könnyed színt és ragyogást ad ajkaidnak. Az ajakbalzsam a középső magjában rejlő shea vaj, avokádó- és kókuszolaj segítségével egész napon át gondoskodik az ajkak hidratáltságáról. Dobd fel a napod a három vibráló árnyalat egyikével!

Ajánlott fogyasztói ár: 6.600 Ft
Árnyalatok: Pink, Coral, Berry

Legyen a város a Te kifutód az ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition 3 az 1-ben dúsító szempillaspirállal! Ez az exkluzív termék dúsítja, szétválasztja és megemeli szempilláid egy pillanat alatt! Használd a hosszú sörteállást a szempillák dúsításához, a rövidebb állást a szempillák megemeléséhez és göndörítéséhez, a spirál fésűs részét pedig a pillák szétválasztásához. A körömvirág-kivonat, az E-vitamin és a C-vitamin gondoskodnak a szempillák egészségéről.

Ajánlott fogyasztói ár: 8.800 Ft

Szikrázó ragyogás nap, mint nap az új ARTISTRY STUDIO™ Fényes arcpirosító trióval! Ez az exkluzív, új arcpaletta – amelyhez tükör és LED világítás is tartozik – azonnal sugárzóvá teszi a bőrt, és gyönyörű, egészséges ragyogást kölcsönöz, kiemelve az arccsontot és az arc legszebb vonásait. Az összetétel titka az ultrafinom, foszforeszkáló gyöngyökben rejlik, amelyek elnyelik és visszaverik a fényt, ezzel fokozva a természetes ragyogást. A pigmentek különleges keveréke egyedülálló, lágy textúrát alkot, amely észrevétlenül felvihető, selyemfényű megjelenést biztosít. Az eredmény: magas fényű, mégsem hivalkodó, lenyűgözően elegáns csillogás!

Artistry Studio NYC Social: Daphne Holding Closed CompactAjánlott fogyasztói ár: 12.300 Ft

Egy gyönyörű füstös szemsminkkel sosem lőhetünk mellé! Készítsd el ezt az egyszerre időtlen és szexi sminket az ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition 2 az 1- ben szemceruzával! A mesterien összeválogatott színek kihozzák kreatív éned! Használd a szemceruza párnás oldalát a csillogó, krémes szemhéjpúder felviteléhez, a ceruzát pedig a szem kihúzásához, kiemeléséhez, a festék elkenéséhez a többdimenziós hatás elérése érdekében. Válassz egyetlen színt a minimalista megjelenéshez, vagy keverd el a színeket az ellenállhatatlan színhatáshoz!

Ajánlott fogyasztói ár: 9.700 Ft
Árnyalatok: Tribeca Teal, Urban Safari, Brooklyn Brown

Ombre ajkak? Igen! Az új ARTISTRY STUDIO™ 2 az 1-ben ajakrúzs tökéletes összhangban álló színkombinációival lenyűgöző hatást érhetsz el másodpercek alatt. A párnás vég krémpúder állagú, amelyet az ajkak egészén vagy közepén használhatsz. A krémes ajakkontúr véggel pedig kitöltheted az ajkat vagy akár kontúrozhatsz, így többdimenziós hatást érhetsz el. Az exkluzív E-vitamint, jojobamagolajat és olívaolajat tartalmazó összetétel táplálja és kondicionálja az ajkat.

Ajánlott fogyasztói ár: 9.700 Ft
Árnyalatok: Big Apple Red, Park Avenue Pink, Fifth Avenue Fuchsia, Chelsea Coral

MEGOSZTÁS