Hien a világ legjobb könnyűzenei egyetemén tanul Bostonban, de nem hagyja cserben hazai rajongóit sem. November 8-án egyik példaképe, Vangelis remekműveit adja elő szólistaként egy nyolcvan fős szimfonikus zenekar és kórus kíséretében a Papp László Budapest Sportarénában.

Egy ideje teljesen magával ragadott az elektronikus zenekészítés. Vangelis ebben a műfajban minden idők egyik legnagyobb zeneszerzője, munkássága meghatározó a műfaj fejlődésében. Hihetetlen megtiszteltetés számomra, hogy az Ő darabjait adhatom elő több ezer ember előtt.” – meséli Hien, aki jelenleg sound design szakirányon tanul a Berklee College of Music-on. A kimagasló tehetséget a tévénézők is viszont láthatják a Sztárban Sztár című műsorban.

Vangelis – 1492- A Paradicsom meghódítása

November 8-án Hien és a nyolcvan fős Magyar Virtuózok Zenekar valamint a Budapest Énekegyüttes közreműködésével az Oscar-díjas zeneszerző legnagyobb alkotásait hallgathatjuk meg: „1492- A Paradicsom meghódítása”, „Tűzszekerek”, „Szárnyas fejvadász”…, hogy csak egy párat említsünk a világsikerek közül, amelyek szó szerint megelevenednek az Arénában.

Az élményhez ugyanis vizuális kényeztetés is dukál: projektorokkal kivetített óriási installáció kápráztatja el a nézőket. A színpadkép video mapping technologiával térben kivetített vizuális elemekből áll össze. Vangelis zenéjének légiességét képileg vitorla formájú textíliák jelenítik meg, melyeken különleges történetek kelnek életre…

Vangelis koncert leadA nagyívű koncertet Európában előszőr Magyarországon láthatjuk. A csoda megérkezett!

Vangelis Filmzenei Koncert
2018. november 8. 19:00 óra
Papp László Budapest Sportaréna

Jegyvásárlás: https://broadway.jegy.hu/program/vangelis-filmzenei-koncert-az-arenaban-93732/451214

A koncert eseménye: https://www.facebook.com/events/1779006855499541/