Legyen szó apró vágásról, főzés okozta parányi égési sérülésről vagy biciklizés közben szerzett horzsolásról, ezek a sebek sok bosszúságot okozhatnak és megnehezíthetik mindennapjainkat. Mit tehetsz azért, hogy elősegítsd a gyógyulási folyamatot? Használd Te is az új Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt, mely gondoskodik a biztos, akár kétszer gyorsabb gyógyulásról és csökkentheti a hegesedés kockázatát.

Amikor megsérülünk, szeretnénk, hogy a bőr felszíne mihamarabb, heg nélkül és a lehető legkevesebb fájdalom mellett regenerálódjon. A legtöbb seb a fajtájától, méretétől és helyétől függően már otthon is könnyedén ellátható, hogyha tisztában vagyunk a megfelelő teendőkkel. A kezelés esetében a tisztítás, fertőtlenítés, valamint a védelem a szennyeződésekkel és baktériumokkal szemben – mely  a különböző sebtapaszok segítségével könnyen megelőzhető – már jól ismert lépések lehetnek.

Kevésbé ismert tény, hogy nedves környezetben bizonyítottan gyorsabban növekednek, osztódnak és vándorolnak a sejtek, ami optimálisabb sebgyógyulást eredményez és csökkentheti a hegek kialakulásának az esélyét. Ennek elérése érdekében rendszeresen alkalmazzuk a Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt egészen addig, amíg a felület teljesen be nem gyógyul. A krémet naponta egyszer-kétszer, óvatosan, vékony rétegben vigyük fel a száraz és tiszta sebre és ügyeljünk rá, hogy a tubus felbontása után ne érintkezzen vele. A készítmény a nyílt, kisebb felületi sérülésekre alkalmazható, kisgyermekek kezelésére és sérült, irritálódott, száraz vagy érzékeny bőrön is használható. A kenőcs támogatja a természetes sebgyógyulást, illetve nem tartalmaz tartósítószert, illat-, és színezőanyagot.

HansaplastSebkezelő kenőcs Hansaplast Sebkezelő kenőcs

  • Nyílt sebekre is használható
  • A kezeletlen sebhez képest 2x gyorsabb gyógyulást biztosít
  • Mentes az illatanyagoktól, színezékektől, tartósítószerektől és állati eredetű anyagoktól
  • Kisgyermekek kezelésére és sérült, irritálódott, száraz vagy érzékeny bőrön is használható

50 g, ajánlott fogyasztói ár: 1 290 Ft

Ne félj többé a sebek ápolásától! Gyorsítsd könyedén a gyógyulást és javítsd a bőröd esztétikus megjelenését a Hansaplasttal.

MEGOSZTÁS