Ha azt mondjuk fedett élményfürdő, strand, családbarát szálloda és apartmanház, meghitt spa és profi fitneszközpont, még nem árultunk el mindent hazánk egyik legösszetettebb élménybirodalmáról. Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő immáron tízedik éve törekszik arra, hogy maximálisan kiszolgálja vendégei igényeit „strandpapucstól egészen a tűsarokig”!

Egy név- 10 év – ezernyi élmény!

2008. december 7-én nyitotta meg kapuit Budapest egyetlen fedett élményfürdője a hozzá tartozó szállodakomplexummal és apartmanházzal, akkor még Ramada Resort Aquaworld Budapest néven. 309 szobás szállodájával, 48 darab 2-3 szobás apartmanjaival, 21 medencéjével és 3300 négyzetméteres vízfelületével már az első évben kimagaslóan teljesített az élménybirodalom. 2010 –ben Bongo, a Budapest Zoo Állat- és Növénykert legifjabb gorilláját, lett a névadója a szálloda beltéri játszóházának, a Bongo Kids Club-nak. 2011 –ben köszöntötték az élményfürdő egymilliomodik látogatóját. 2012 – ben Budapesten, az Aquaworldben rendezték meg a Gianst Live és Strongman Champions League erősember versenyt. 2013 – ban “Vízen” az olimpiai bajnokok címmel 66 futamban, többszáz versenyző részvételével zajlott le az 1. Aquaworld Kajak-Ergométeres és Medencés Sárkányhajó Kupa. Ennek a dinamikus fejlődésnek talán az egyik legnagyobb hozadéka, hogy 2014-ben önálló márkanév lett az Aquaworld! A Ramada Resort – Aquaworld Budapest****superior Szálloda, az Aquaworld Élményfürdő és az Oriental SPA Wellness- és Fitneszközpont egységes név alatt, mint Aquaworld Resort Budapest néven működött tovább. A névváltást fejlesztések is követték: 2015 nyarán fogadta először vendégeit az élménybirodalom hatalmas zöld területén elhelyezkedő szabadtéri játszópark, a Bongo Wonderland. Tavaly pedig az Aquaworldben megnyitotta kapuit Magyarország #1 vizes játszótere: az AQUA SPRAY PARK, mely közel 400 m2 területen, korosztály szerinti igényeket kiszolgálva várja az örökmozgókat a totyogóktól egészen a kiskamaszokig.

Aquaworld 1Nincsen szülinap meglepetések nélkül!

A 10 éves Aquaworld szeretné, ha mindenki vele ünnepelne, ezért még felsorolni is nehéz, hogy hányféle meglepetéssel készül a szülinapja alkalmából!

10 évesek óriás szülinapi bulija!

Akik idén ünneplik a 10 éves szülinapjukat azok december 8-án ingyenesen vehetnek részt a nagy Aquaworld szülinapi partin, ahol óriás torta, ajándékok és vidám programok várják az ünnepelteket. Jó hír, hogy december 20-ig minden 10 év alatti gyermek ingyen szállhat meg a hotelben, így a családok pénztárcabarát módon akár több napra is beköltözhetnek az élménybirodalomba.

10 éves házassági évforduló extrákkal!

Az Aquaworld, mint kedvelt esküvő helyszín, azokra is gondolt, akik idén ünneplik a 10. házassági évfordulójukat. A különleges ajánlat része 2 éjszaka foglalása esetén, standard szoba helyett most AJÁNDÉK LAKOSZTÁLY és egy gyertyafényes vacsora.

fotó: aquaworld.hu
fotó: aquaworld.hu

AQUAWORLD MAGIC 10 fotópályázat

Melyik a legmenőbb tízes? Erre keresi a választ az élménybirodalom egy insta fotópályázattal. A feladat csak annyi, hogy nyitott szemmel kell járni és lefotózni a környezetünkben lévő 10-es számokat! Legyen az egy kapualj, egy házszám, egy villamos, egy rendszám bármi, amiben benne van a 10-es szám, fotózd le, tedd fel az Insta oldalra és nyerd meg a 3 db páros belépők egyikét! Minél különlegesebbet találsz, annál nagyobb esély van a nyereményre! Beküldési határidő december 7.!

Születésnapi akciós ajánlatokért keresse fel a www.aquaworldresort.hu weboldalt!

MEGOSZTÁS