December 15-én Serbán Attila varázsol barátaival ünnepi hangulatot az UP Újpesti Rendezvénytér színháztermébe. Mindannyiunk számára jól ismert karácsonyi dallamok töltik majd be a teret, mint például a „Santa Claus is coming to town“, az „Ave Maria“, a „Jingle Bells“ vagy az „All I Want for Christmas“ című dalok autentikus, új hangszerelésben. Szulák Andrea és az ország legkiemelkedőbb zenészei Temesi Berci vezetésével, illetve a „Jazz And More“ kórus emelik az est zenei színvonalát.

Serbán Attila ismét különleges karácsony koncerttel készül, ahol a legszebb dalokat adja elő zenésztársaival egyedi hangszerelésben.

Serbán Attila - Karácsonyi koncertMár harmadik alkalommal szervezzük meg ezt a koncertet. Két év kihagyásával az esemény exkluzivitását szeretném megtartani. A célom az, hogy a rajongóimat és a szeretteimet lepjem meg ezzel az estével, és ráhangoljam őket az ünnepekre. Arról nem beszélve, hogy ez az időszak a legszebb, nagyon szeretem a karácsonyt. Szeretek meghitt, családi környezetben ünnepelni és lehetőleg a legegyszerűbb módon. Szóval a karácsony nekem nem az őrületes rohanásról, a nagy ajándékokról és szélsőségekről szól, hanem a szeretetről. Talán közhelyes, de az a fontos, hogy karácsonykor együtt legyen a család, és apró ajándékokkal lepjük meg egymást. A koncert is erről szól, egy gesztusról, egy élményről. Ha az adventi készülődés közben legalább egy kis időre el tudják felejteni az emberek a hétköznapi gondokat, és kapnak egy érzést a karácsonyi hangulatból, akkor már megérte. Az ismert dalokat pedig picit más hangszerelésben hallgathatják meg a zenekartól, a kórustól és tőlem. Ezúttal szeretnék interaktívabb lenni, és többet kommunikálni a közönséggel. Nagyon megtisztelő számomra, hogy idén is ott lesz velünk Szulák Andrea. Remélem, hogy egy igazán meghitt karácsonyi koncerttel tudom meglepni az érdeklődőket. Sok szeretettel várunk mindenkit!” – mondta az ismert művész, Serbán Attila.

További információ: https://www.facebook.com/events/2670263303198311/