Ajándékozzon kihagyhatatlan nyári élményeket karácsonyra a Budapesti Nyári Fesztivál levásárolható Ajándékkártyájával, mi pedig egy élő fenyőfával járulunk hozzá családja meghitt ünnepéhez! Az Ajándékkártya tulajdonosa szabadon választhat a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári szuperprodukciói közül, valamint örökös kedvezményezettje lesz Budapest színes kulturális élményeket kínáló nyári színházainak!

A minőségi kulturális programok kedvelőinek ajánljuk a Budapesti Nyári Fesztivál karácsonyi ajándékkártyáját, amellyel nemcsak kiváló nyári élményeket és kihagyhatatlan színházi attrakciókat, de folyamatos kedvezményeket is ajándékozhatnak szeretteiknek. A kártya tulajdonosa szabadon választhat a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpad 2019-es nyári évad előadásaiból, világsztárok, vendégművészek és hazai kedvenc együttesek fellépéseiből, opera, ballett, operett, musical, pop-rock, jazz koncertekből és bemutatókból! A 20.000 Ft értékű kártyán lévő összeget, több mint száz előadás közül válogatva lehet levásárolni a Budapesti Nyári Fesztivál produkcióira. A kártya újratölthető és további előnye, hogy minden további jegyvásárlás alkalmával újabb 20% kedvezményre jogosít.

Budapesti Nyári Fesztivál 1A kártya tulajdonosai már idén megvásárolhatják jegyeiket a nyár legjobb kulturális programjaira, többek között Giacomo Puccini Turandot című háromfelvonásos operájának margitszigeti bemutatójára, melyben két nemzetközi sztárénekes, a kiváló fiatal, román szoprán, Cristina Pasaroiu és az argentin operalegenda José Cura lép színpadra, Nicola Benedetti, generációjának egyik legtehetségesebb hegedűvirtuóza és a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekar vagy a Pink Martini, a sokszínű és valamennyi zenei műfajban otthonos világhírű bulizenekar koncertjére. A 2019-es évadban is látható egy egyszeri és kihagyhatatlan táncattrakció: a csodálatos táncos koreográfus Hervé Koubi a medterráneum népeiről szóló nagyszabású tánctablója, a Barbár éjszakák először látható Magyarországon!

A sztárparádé és a nemzetközi szuperprodukciókból álló kínálat hétről hétre bővül, valódi kulturális csemegéket, egyszeri és megismételhetetlen élményeket nyújt. Az ajándékozót – vagy akár az ajándékozottat pedig most mi is megajándékozzuk egy élő, földlabdás fenyőfával.Budapesti Nyári Fesztivál 2

Ünnepeljünk együtt, találkozzunk a nyáron!

Az Ajándékkártya megvásárolható a Szabad Tér Színház központi jegyirodájában (1052 Bárczy István utca 1-3.), vagy utalvány formájában online a www.szabadter.hu oldalon.

Az Ön fenyőfája átvehető a Városháza parkban hagyományosan megrendezett Advent Budapesten Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásáron l december 23-ig hétköznapokon 16:00 és 20:00 között, vagy hétvégén 10:00 és 19:00 között.