Óriási siker volt tavaly az Álomutazó című mesemusical, amit idén karácsony környékén újra színpadra állítanak az ismert sztárokkal, a monumentális díszletekkel és természetesen az azóta slágerekké vált dalokkal. Hajdu Steve azonban ezen változtatna.

A darab rendezője, Juronics Tamás szerint a mai napig kihat az Álomutazó sikere, példaként említette, hogy horvátországi nyaralásuk során a szomszéd apartmanban lakó gyerekek folyamatosan a dalokat énekelték, de egy salgótarjáni étterem szomszéd asztaltársasága is a darabról sztorizgatott. Hajdu Steve gyakorta megnézi a legnagyobb videómegosztón saját dalát, elmondása szerint, hogy növelje a megtekintések számát.

Én vagyok a legnagyobb rajongóm” – mondja. Ez nyilván vicc, azonban talált valakit, aki mixelte a darabban elhangzó dalát. „Olyan jól sikerült a mix, hogy én inkább szeretném azt elénekelni” – meséli a színművész. „Most keressük az alkotót, hogy jogilag engedélyezi-e, hogy előadjam, ha nem, marad Rakonczai Viktor változata” – teszi hozzá erős mosollyal Steve.