Nespresso Szőkecsokoládé

Néhány hét van már csak karácsonyig, a hangulatos vásárok már megnyitottak, és az ünnepi készülődés is elkezdődött: előkerült a szekrényből a téli dekoráció és az adventi koszorú. Sokan azonban még hadilábon állunk az ajándékok beszerzésével. Ha nem akarjuk az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást, érdemes a személyes meglepetéseket időben beszerezni: a Nespresso stílusos kiegészítő-kínálatában bárki számára könnyedén megtaláljuk a tökéletes ajándékot, legyen szó akár utazókról, kávérajongókról vagy édesszájúakról.

UTAZÓKNAK

Nespresso TOUCH Travel Mug termobögre

A reggeli rohanások legfontosabb kelléke a hordozható, lezárható tetejű termobögre. A TOUCH Travel Mug duplafalú rozsdamentes acélból készült, a kemény műanyag fedél pedig biztosítja a megfelelő hőtartó képességet, akár hideg, akár forró italt szeretnénk magunkkal vinni.

Nespresso TOUCH Travel Mug termobögreNespresso Barista receptkészítő

Ezt a receptkészítőt akár a téli hosszú hétvégékre is elvihetjük, hogy kedvünk szerint elkészített, a hangulatunkhoz illő kedvenc kávénkkal kényeztessük magunkat. Az érintőkijelzővel és a géphez csatlakoztatható mobilalkalmazással nagyon egyszerűen válogathatunk a 13 különleges recept és az egyedi latte art művek között.

Nespresso Barista receptkészítőOTTHON BEKUCKÓZÓKNAK

Nespresso ORIGIN csészék

Az India Mahdavi által tervezett Espresso és Lungo csészék duplafalú, tradicionális kínai porcelánból készültek, formájukat a kávébab inspirálta. Igazán meghitt kávépillanatokat varázsolhatunk otthonunkba, ha az egyedi és stílusos, matt fehér külsejű, lakkozott, bézs belsejű csészéből fogyasztjuk kedvenc feketénket.

Nespresso ORIGIN csészékNespresso PURE csészék

Az időtálló, modern PURE kollekció letisztult formavilágú porceláncsészéi kihangsúlyozzák a Nespresso kávék intenzitását és aromáját. A kollekció csészéinek falvastagsága mérettől függően változik, hogy mindegyik megőrizze a kávé ideális hőmérsékletét.

Nespresso PURE csészékÉDESSZÁJÚAKNAK

Szőkecsokoládé

Kevésbé ismert, de annál finomabb csokoládéfajta. Egy kézműves csokoládékészítő a fehércsokoládét túl sokáig hagyta a forró víz fölé helyezett edényben, amely ez idő alatt halvány bézs színű lett, az íze pedig kellemesen karamellás jelleget kapott: így született meg a szőkecsokoládé. Ebben a különlegességben a fehércsokoládé édessége és selymessége egészül ki a karamell lágy ízével. Nagyon szépen harmonizál a Master Origin Ethiopia kávé virágos, gyümölcsös ízjegyeivel.

Étcsokoládé sós karamellel

Az étcsokoládé és a kellemesen roppanó sós karamell darabkák egyszerre pikáns, sós és édes ízt eredményeznek. Ez a kombináció garantáltan mosolyt csal mindannyiunk arcára. Nagyon izgalmas, intenzív, fűszeres-sós jellegű ízélményt kaphatunk a Master Origin India kávéval összekóstolva, amelyet a sós monszunszelek felhasználásával készítettek.

Nespresso Étcsokoládé sós karamellelRENDSZERETŐKNEK

Nespresso VIEW Versilo kávékapszula-tartó

Praktikus átlátszó tároló, amely designtálcaként is használható. A kompakt és elegánsan megtervezett kapszulatartó a talpára helyezve, falra akasztva vagy a hűtőszekrényen is jól mutat. A 40 őrlemény tárolására alkalmas kiegészítő bármely lakás különleges dekorációs eleme lehet.

Nespresso VIEW Versilo kávékapszula-tartóKIFINOMULT ÍZLÉSSEL RENDELKEZŐ KÁVÉRAJONGÓKNAK

Nespresso REVEAL Espresso kóstolópohár

A nemes borokhoz hasonlóan a kávé is élvezetesebb, ha egy tökéletesen kialakított kehelyből isszuk. A legnagyobb kávérajongók megfelelő ajándéka lesz a REVEAL Espresso kóstolópohár: az ismert RIEDEL pohárkészítő és a Nespresso szakértői által tervezett elegáns kristálypohár, amelynek formái és arányai úgy lettek kialakítva, hogy kóstoláskor a lehető legteljesebben bontakozzon ki a kávé az összes aromája.

Nespresso REVEAL Espresso kóstolópohárA kiegészítők megvásárolhatók a Nespresso Boutique-okban, online a www.nespresso.com oldalon vagy a +36 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható telefonszámon keresztül.

MEGOSZTÁS