Megjelent Kárai Dávid, az ízHUSZÁR magazin alapító szerzőjének legújabb könyve, amelyben a mindennapi főzés népszerűsítését tűzte ki céljául. A #HÁZIKOSZT – Az otthonfőzés művészete több mint 75 új és klasszikus recepttel kínál megoldásokat olyan élethelyzetekre, amelyekkel nap mint nap szembesülünk.

Sietős, de teljes értékű reggelik, csomagolható, szállításkompatibilis ebédek a melóba, egyszerűen összedobható kanapévacsorák és stresszmentes ünnepi fogások. A népszerű gasztroblogger több mint 75 olyan új és klasszikus receptet gyűjtött össze, ahol nem jövünk zavarba a hozzávalók láttán, amikből gyorsan alkothatunk isteni kajákat, és amelyek könnyen a mai modern konyha alapreceptjeivé válhatnak.

Kárai Dávid Házikoszt könyv 1„Ezzel a könyvvel szeretném bebizonyítani, hogy a házikosztnak nincsen párja! Hogy a mindennapi főzésnek nem kell nyűgnek lennie, hanem igenis kreatív, játékos és élvezetes, na meg persze a legfinomabb. Ezzel a több mint 75 recepttel sikerült egy olyan kötetet alkotnunk, amelyben megmutathattam, milyen az én konyhám: nincsenek beszerezhetetlen hozzávalók, vagy bonyolult, macerás kaják, hanem igazi örömfőzés ez olyan receptekkel, amelyekből gyorsan alkothatsz isteni ételeket, és amelyek könnyen a mai modern konyha alapreceptjeivé válhatnak” – mondta el Kárai Dávid a könyv bemutatóján.

A 2018 decemberében megjelent #HÁZIKOSZT – Az otthonfőzés művészete azoknak szól, akik a reggeli rohanásban inkább beérik egy kávéval valódi reggeli helyett, akik nem akarnak minden nap a menzán ebédelni, akik munka után fáradtan hazaesnek, és nincs erejük órákat a konyhában tölteni a vacsorakészítéssel. Azoknak, akik sokszor tanácstalanul állnak a nyitott hűtőajtó előtt, majd konstatálják, hogy ebből aztán nem lesz semmi. Akik hétvégén ráérősen elkészítenének egy igazi vasárnapi ebédet, hogy végre belassuljanak egy kicsit. Akik a mindennapi főzésben inspiratív, épkézláb válaszokat keresnek arra a kérdésre, hogy “Mit ennétek?”.

MEGOSZTÁS