Az utóbbi években egyre több ember fedezi fel az egészségtudatos étkezés előnyeit, a vitathatatlanul pozitív hatását. Ez azt is jelenti, hogy egyre nagyobb igény van olyan üzletekre, ahol ezeket a termékeket egyszerűen és gyorsan meg lehet vásárolni. A Bioworld by Kellys nyitásának célja az, hogy az emberek megismerhessék az egészséges és egyben megfizethető termékeket, és az egészségtudatos életmód útján járjanak.

Kutasi Kelly és csapata megvalósított egy álmot, létrehoztak egy olyan üzletet, ahol a kiváló termékeket egyre többen ismerhetik meg, és ahol egyszerűen, egy helyen vásárolhatnak meg mindent – élelmiszereket, kozmetikumokat, vegyszermentes tisztítószereket és babaápolási szereket -, amire szükség lehet a mindennapok során. A központi helyen lévő, könnyen megközelíthető üzletben kézzel foghatóvá teszik, megmutatják, hogy mindenre létezik nemcsak egészséges, de meg is fizethető alternatíva. Felkészült és barátságos szakértők segítenek megválaszolni az egészségtudatos életmóddal kapcsolatos kérdéseket.

Bioworld by Kellys 1Kutasi Kelly részletezte, hogyan jött az ötlet a bolt nyitására:

A mottóm a következő: „Élj másképp, élj tovább!” Egészségnagykövetként nem érzek más feladatot, mint segíteni másoknak, megtalálni a számukra megfelelő étrendet és sporttevékenységet, kialakítani egy egészséges életet. Az egészség persze mindenkinek mást jelent. Számomra egy olyan állapot, amiben ténylegesen jól érzem magam, és optimálisan működik a szervezetem. Képes vagyok gond nélkül ellátni a mindennapi feladataimat anélkül, hogy fájnának a végtagjaim, vagy kényelmetlenül érezném magam az emésztésem miatt, esetleg az állandó fáradtság érzése merítene ki. Mentálisan, testileg és lelkileg is egészségesnek szeretném érezni magam ahhoz, hogy tudjam, jó úton járok az egészségtudatosság útján. Egészségesen élni egy életen át tartó egyensúlyozás önmagunkkal, ám nem hiszek a lemondásban és az önsanyargatásban. Az elmúlt évek alatt ezért bejártam a világot, hogy megkeressem, és a legjobb, legfinomabb termékeket elhozhassam az embereknek. Mindenre létezik egészséges alternatíva, és sosem késő elkezdeni!” – mondta az életmódtanácsadó, aki azt is elárulta, milyen termékeket találhatnak az érdeklődők.

Kutasi Kelly
Kutasi Kelly

A fő profilunk az egészségtudatos ételek és italok, bio-, és reformélelmiszerek széles választéka, de ezek mellett forgalmazunk még organikus és vegán eredetű kozmetikumokat is és sminkeket. Táplálékkiegészítőkkel, vitaminokkal, salátákkal, smoothie-val és superfood-okkal is szolgálhatunk. Gyors megoldásként szendvicseket és süteményeket is árulunk. Magvak és aszalványok is találhatóak a kínálatunk között. Külön nagy hangsúlyt és figyelmet fordítunk az allergénmentes termékekre, hiszen cukor-, búza-, glutén-, tej-, tojás- és szójamentesek is megtalálhatóak. Boltunkban széles választékban kínálunk organikus eredetű, vegyszermentes babáknak való termékeket is, úgy, mint a popsi krém, nedves törlőkendő, fogkrém, tusfürdő, sampon, szappan, pelenka és bio bébiételek is.