Életünk során majdnem mindannyian tettünk már valamilyen fogadalmat az új évre. De vajon meddig tartott az elhatározás? Az Orbit és Airwaves rágógumi márkák úgy döntöttek, hogy egy igazi kihívással motiválják azokat, akik idén egészségesebb életmódra váltanának! Január közepétől 10 jógaoktató-videó lesz elérhető a www.orbit.hu/orbitchallenge oldalon az egészséges életmód nagy rajongója, Iszak Eszter és egy profi jógaoktató vezetésével. Hagyd a kifogásokat és csatlakozz a 21 napos kihíváshoz! A vadiúj videókat háromnaponta teszik közzé. A cukormentes rágógumi pedig nem csak edzés közben nagyszerű társ, de akkor is, ha édesszájú vagy. A kihívás részeként a 6000 divatos Orbit sporttáska egyikét is megnyerheted. Csatlakozz és kövesd az Orbit Instagram oldalát a részletekért!

Chew for a better you

Az új év új kezdetért kiált! Hagyd magad mögött a múltat, a kifogásokat és vágj bele! Az aktív és fitt életmód segít, hogy jobban érezd magad, valamint az önbizalmadat is növeli. Az Orbit által indított kihívás nem csak tapasztalt jógarajongóknak szól. Miért ne kezdhetnénk valami teljesen újba az új évben? A mosolygós Iszak Eszter lépésről lépésre mutatja be a jóga alappozícióit a  www.orbit.hu/orbitchallenge oldalon. Megtanít, hogyan légy nyugodt, kiegyensúlyozott, és hogyan lazíts, mindez által pedig hogyan érezd magad jobban a bőrödben. Ebben az Orbit és Airwaves rágógumik is nagy segítséget nyújthatnak. Nem csak a leheleted tartják frissen, de igazi, bűntudat nélküli élvezetet is nyújtanak! Nem számít, melyik ízt választod – a borsmentától bármelyik gyümölcsös ízig – az összes Orbit és Airwaves rágógumi cukormentes, amit te is értékelni fogsz, főleg, ha egészségesebb életmódra váltasz az új évben.

Nyerj divatos sporttáskát!

Te komolyan gondolod az újévi fogadalmad? Ha igen, egy kényelmes sporttáska biztos hasznodra lesz! Mindössze annyit kell tenned, hogy 999 Ft értékben vásárolsz Orbit és Airwaves rágógumit, majd a vásárlást igazoló blokkot feltöltöd a honlapra. Az első 6000 regisztráló pedig ehhez a szuper ajándékhoz juthat hozzá! Te csatlakozol az #OrbitChallenghez-hez?

További információért látogass el a www.orbit.hu/orbitchallenge honlapra!