Európa erőemelői népesítik be az Olimpiai Sportparkot Győrben március elején a Masters RAW Erőemelő Európa-bajnokságon. A szervezők legalább 23 különböző ország 300 versenyzőjére és 300 kísérőjére valamint a nemzetközi szövetség képviselőire számítanak, nekik bárki ingyen szurkolhat majd a helyszínen.

2019. március 5. és 10. között rendezik meg Győrben az ország legnagyobb erőemelő versenyét. A Magyar Erőemelő Szövetség és a Prémium Rendezvényszervező Zrt. által közösen szervezett Masters RAW Erőemelő Európa-bajnokság nevezési időszaka még nem zárult le, de máris 23 különböző ország közel 300 versenyzője regisztrált.

Az Olimpiai Sportparkban megrendezésre kerülő erőemelő bajnokságon a sportág legkiválóbb 40 év feletti versenyzői mérhetik majd össze erejüket. Egyaránt látványos versenyszámoknak ígérkezik a fekvenyomás, a felhúzás és a guggolás is.

Az Európa-bajnokságon több magyar esélyesnek is drukkolhatunk, köztük Dr. Hornyák Péternek, Horváth Tibornak és Fábri Jánosnak. Sőt, a hölgyeknél is igen komoly hazai eredmények várhatóak többek között Dr. Kiss Anett, Lombosi Melinda és Petróczki Magdolna által.

A szervezők kiemelték: az erőemelő bajnokság nem csak a szakmabelieknek, hanem minden érdeklődőnek izgalmas programlehetőséget kínál. Több mint ezer vendéget várnak a helyszínre, a belépés ingyenes. Számos hazai és nemzetközi kézműves települ ki a helyszínre.

További információk: www.rawmasters.org

MEGOSZTÁS