Mutasd meg, hogy szeretsz sportolni! Vegyél részt az Answear.hu egészséges életmódot népszerűsítő The Sport Is The ANSWEAR kampányában, aminek köszönhetően egészséges lehetsz  és még csodás díjakat is nyerhetsz.

Itt a tavasz, te is érzed az erőt, hogy kell a kihívás, főleg ha az a sport? No és a tél végére, neked is formába kell hoznod magad! Csináljuk együtt? Mutasd meg, hogyan edzel, hogyan törődsz a testeddel és az egészségeddel, mi a legjobb neked! Itt a következő lépés, hogy indulj a  sportot, az egészséges életmódot és a sportruházatot népszerűsítő játékunkon a The Sport Is The Answear mottóval! Ezúttal 7 országban rajtolunk!

Answear sport 1Szeretnél csatlakozni a versenyhez?

Ez nagyon egyszerű lesz! Mindössze annyit kell tenned, hogy tölts fel egy fotód az Instagramra vagy Facebookra (állítsd nyilvánosra a posztot) #sportistheanswearHU és annak a kategóriának a hashagjéval, amelyik nyereményt, sport márkát szeretnéd megnyerni. Mutasd meg nekünk, hogy mit jelent neked ez a sport kihívás, mit teszel, hogy formába hozd magad, és mi a kedvenc sportod.

A sport márkák, amelyeket megnyerhetsz:

– Reebok (#fitness)
– Adidas (#lifestyle)
– Under Armour (#training)

Answear sport 2Ezen kívül a zsűrink kiválaszt egy fotót, amely különdíjat kap – a Clinique Clinque Fit.

A #SportIsTheAnswear akcióban való részvétellel mindenki nyer!  Minden résztvevő garantált jutalomként 20% kedvezményt kap az answear.com választékából.

A pályázatokat  2019 április 23.-ig lehet beküldeni.

A játék szabályzata itt érhetők el

MEGOSZTÁS