A huszonegyedik században, ahol az információ úgy áramlik, akár a szabad levegő, már nem a tájékoztatáson van a hangsúly, hanem annak módja kap kiemelt szerepet. Az infotainment, az information és entertainment szavak összerántásából kreált szó az információátadás olyan módját jelöli, amelyben a tájékoztatást a befogadó szórakoztató élményként éli meg: ez nem csupán a kedvet hozza meg a tudás elsajátításához, de a figyelmet is képes hosszabb távon fenntartani, korosztálytól függetlenül.

Czagány Alexandra neve bizonyára ismerősen cseng azok számára, akik nyomon követik az innovatív magyar vállalkozások mögött álló bátor személyek pályáját. Az infotainment nyújtotta lehetőségeket magabiztosan adaptáló Alexandra, nemzetközileg is egyedülálló koncepciót dolgozott ki azzal a céllal, hogy új platformot teremtsen a márkák és a lakosság interakciójához, közelebb hozva az érdeklődőkhöz mindazt, amivel nap mint nap találkozhat az interneten vagy a televízióban. A médiadíjas Womanity Fesztiválsorozat megálmodója tovább fűzte annak koncepcióját, így 2018-ban a Brand Tester Park már nem csak női, hanem teljes családot érintő tematikát kínál két napon át, közel tízezer négyzetméteren.

A rendezvény legfontosabb célkitűzése a reklámkultúra hitelesebbé tétele, valamint a fiatalabb generációkat megszólító online tartalmak (blogok, vlogok) tudatosabb értelmezésének szorgalmazása. A program jó lehetőség a márkák számára is, ugyanis módjuk nyílik a közvetlen befogadói visszaigazolások összegyűjtésére. A tavaly debütáló, kétnapos rendezvény első alkalommal nyolcezer látogatót számlált, idén már tizenötezer érdeklődőre számítanak. A program lehetőséget nyújt a különböző márkák termékeinek vagy szolgáltatásainak kipróbálására, legyen szó autókról, kozmetikumokról, gasztro termékekről vagy high-tech készülékekről.

A műfajteremtő program keretei közt tehát nem csak a tudatos vásárlás fortélyainak elsajátítása kap esélyt, de egyben színvonalas tartalom szolgáltatására is: a kipróbálás élménye lehetővé teszi a tapasztalás és az interaktivitás általi szponzorációt a márkák számára, miközben a résztvevők élményekkel gazdagodva kerülnek közelebb a termékekhez, szolgáltatásokhoz.

A Brand Tester világszerte egyedülálló élménypark, ami több mint száz márka termékeinek és szolgáltatásainak kipróbálását teszi lehetővé. A programot idén június 22-23-án rendezik Budapesten, a Hungexpon.

További információ:
http://brandtester.hu/,
https://www.facebook.com/areklamokeletrekelnek/?epa=SEARCH_BOX