A Reebok márka több mint 100 évvel ezelőtt a futás iránti szenvedélyből táplálkozva jött létre. Küldetése, hogy kimagasló kényelmet nyújtson a profiknak most új szintre lépett a Reebok Forever Floatride Energy bemutatásával, amely cipő minden futásimádónak a lehető legmagasabb szintű komfortot nyújtja.

A Reebok bemutatta bővülő futótermékeinek új képviselőjét, a Reebok Forever Floatride Energy-t, amely cipő professzionális, teljesítményközpontú technológiát kínál a lehető legkedvezőbb áron.

Reebok Floatride 1A Forever Floatride Energy megkapta a Reebok legújabb, Floatride Energy habjából készült talpat, amelynek anyaga a TPE-habok élvonalbeli képviselője, és ami hihetetlen mértékű energia-visszanyerést tesz lehetővé mozgás közben. A Reebok a Floatride Energy talpat könnyű, hálós felsőrésszel kombinálta, így a párnázottság nyújtotta kényelem, az érzékelés és rugalmasság tökéletes elegyét kínálja.

A Forever Floatride Energy már elérhető a Playmax.hu weboldalon (29.999 FT), a Reebok.com weboldalon és a GO SPORT üzletekben (cikkszám: PPLN 399) két új színben és letisztult, áramvonalas megjelenéssel.

MEGOSZTÁS