2019. május 11-én tetoválók és a tetoválás szerelmesei lepik el a Dürer kertet és a Dürlint. A szervezők helyszíni tetoválásokkal, szakállversennyel és zenei programokkal is várják az érdeklődőket. Mások mellett a Hősök, valamint ByeAlex és a Slepp is fellépnek majd.

Május második szombatján immár második alkalommal rendezik meg a Tattoo Majálist Budapesten. A rendezvénynek újfent a Dürlin és a Dürer kert ad majd otthont, ide már szinte hazajárnak a tetoválás szerelmesei. Több mint száz tetováló, köztük számos elismert művész is részt vesz a rendezvényen, és a helyszínen is készítenek majd tetoválásokat az érdeklődőknek.

Portrait of adult businessman wearing trendy suit and sitting modern studio on leather sofa against the empty wall.

Az idei fellépők között ott van a testén számos tetoválást hordozó ByeAlex és a Slepp is. Az este során többek közt fellép még a Hősök, a Linkin Park Tribute (1stepkloser), és az Uzipov is.

A Tattoo Majális szervezői a tavalyi nagy siker után idén újra megrendezik a Nagy Szakállversenyt. A 2019-es szakállverseny döntője május 11-én lesz, itt már csak a legjobbak mutathatják meg arcszőrzetüket személyesen a szigorú zsűrinek. A Nagy Szakállversenyre a jelentkezés díjmentes, sőt a Tattoo Majálison megrendezendő döntőbe bekerült versenyzőknek a fesztivál ingyenes. A pénzdíjas megmérettetésen nem a szakáll nagysága, hanem a beleinvesztált kreativitás a lényeg. A zsűri értékeli az egyedi kompozíciókat, a világmegváltó ötleteket, újszerű formákat, és izgalmas színeket.

Tatto Majális Szakállverseny 2Azok a szakállasok, akik kedvet éreznek a versengésre, a tattoomajalis@gmail.com e-mail címen jelentkezhetnek 2019. április 15-ig.

Tattoo Majális zenei program:

18:00-19:00 Linkin Park Tribute (1stepkloser)
19:30-20:40 Hősök
21:10-22:30 ByeAlex és a Slepp
23:00-00:00 Uzipov

További információk: http://www.facebook.com/events/339191456682982/