Fotó: Harkányi Fürdő 

Nyertes Zsuzsa, a Vidámszínpad örökifjú művésznője a természetes módszerekre esküszik, amikor szépségének és fizikai frissességének, teherbírásának megőrzése a tét. Nemrég töltött el néhány napot párjával együtt Harkányban, ahol a világhírű gyógyvíz különleges hatását és a Harkányi Fürdő wellness kezeléseit tette próbára.

Az ország egyik legnépszerűbb színésznője rendkívül aktív, jelenleg 19 szerepet játszik öt különböző társulatban, és már készül a hatodikra is. Ahhoz, hogy mindig maximálisan teljesíthessen a színpadon, nélkülözhetetlen időnként egy kis elvonulás, feltöltődés beiktatása is, amire legszívesebben családtagjaival együtt utazik el.

nyertes zsuzsaAz idei úticélt könnyű volt kiválasztania, hiszen Zsuzsa a génjeiben hordozza a víz szeretetét, akárcsak édesapja, aki vízügyi szakemberként több harkányi termálkút fúrásában is részt vett egykor.

„Az év elején megfogadtam, hogy ezentúl tudatosabban vigyázok az egészségemre, ezért az idén magánedző segítségével kezdtem el sportolni, de így sajnos kevesebb időm marad a mindennapi kikapcsolódásra, a lazításra. Szerencsére a nyáron bemutatásra kerülő új darabunk indulása előtt még be tudtam iktatni egy harkányi fürdőzést, ahol nemcsak ideális természeti környezet fogadott, de a kénben és a hidratáló hatású karbamidban is rendkívül gazdag gyógyvíz a bőrömmel és az izmaimmal is „csodát tett”. Nemsokára Pécsen is lesznek előadásaim, amikor már garantáltan nemcsak a páromat, de a család többi tagját is elhozom egy közös lubickolásra!”– mesélte Zsuzsa.

Fotó: Harkányi Fürdő 
Fotó: Harkányi Fürdő