Hollywoodi producerek és Budapesten forgató amerikai színészek is megfordultak már a Neverland élménycsomópont VIP-szobájában, ahol még a hangszigetelés is úgy lett kiépítve, hogy semmilyen hang és zaj ne tudjon be- és kiszűrődni. A belépés csak VIP-kártyával engedélyezett, amihez egy szigorú titoktartási szerződést is alá kell írni.

Hiánytalan elegancia és komfort jellemzi a Dohány utcai Neverland privát VIP-szobáját, melynek kialakításakor teljes mértékben az exkluzív és egyedi élmény biztosítására törekedtek.

A föld alatt megbúvó élménycsomópont titokzatos szobájába pultost és zongoristát is lehet rendelni, külön kérésre pedig zártkörű rendezvényként nyitva tartják az egész létesítményt, az öt zseniális történettel megálmodott szabadulószobával együtt.

Neverland VIP szobaZaragoza-Rovira Josep Jordi, a Neverland ötletgazdája és alapítója arról beszélt a szobának külön bejárata van a Síp utcára, ahol semmi nincs kiírva. Csak egy átlagos szürke vasajtó látszik, mellette elhagyatott, lerobbant fakapu. Kamerák a környéken nincsenek, a forgalom alacsony, parkolóhely pedig a kapu előtt szinte mindig van.

A bejáraton egy lepukkant elhagyatott lépcsőházba érkeznek a vendégek, ahol a pince szintre érve egy légkezelő gépház, raktárok és egy tölgyfaajtó található. Utóbbin belépve egyenesen a VIP-teremben találjuk magunkat, de csak ha tudjuk a kódot, ami nyitja az ajtót.

„Megfordulnak nálunk hollywoodi producerek, Budapesten forgató amerikai színészek, politikusok és celebek is. A VIP-szoba sokszor helyszín üzleti tárgyalások lebonyolításához, sok cég ide jár üzleteket kötni. A bent tartózkodó emberek privátszférájára magas fokon ügyelünk: akkor is felhőtlenül tudnak szórakozni, ha nem akarnak nyilvánosság előtt megjelenni” – magyarázta a Neverland ötletgazdája és alapítója.

Neverland VIP szoba 3Ablakok nincsenek, a hangszigetelés pedig a legmagasabb fokon lett kiépítve, hogy semmilyen hang és zaj ne tudjon be-, vagy kiszűrődni.

A Neverland olyan Bunnahabhain Whiskey-t kínál a VIP-szobában, amit csak ott lehet venni az országban és csak 306 darabot gyártottak a világon belőle.

„Egy kis skót szigeten készítették a helyi földesuraknak még 1990-ben, de azóta piacra dobták az üveget, mert ők végül nem tartottak rá igényt. A whiskeyket Norlan poharakban kínáljuk, ami laboratóriumban lett kifejlesztve, hogy tökéletesen kihozza a whiskey aromáját és elnyomja az etanol párolgását, ezáltal az íze is sokkal jobb lesz. Külön poharunk van arra, ha valaki jéggel inná a whiskeyt, amiből 20 ezer forint egy darab”- nyilatkozott Josep.

Az élménycsomópont titokzatos szobájában különleges konyakok is megtalálhatók, melyek története egytől egyik rendkívül érdekes. A borhűtő más hőfokon hűt és párásítja a parafadugókat, hogy ne száradjanak ki. A parketta füstölt halszálkás olajozott tölgy, amit egyedileg terveztettek meg, a 60-as évekbeli ritka dohányzóasztal pedig kiváló lehetőséget nyújt a szivarozásra is.

Neverland VIP szoba 2A VIP-szobát csak 100 ezer forint minimum fogyasztásért vagy VIP-kártyával lehet igénybe venni. Utóbbit ajánláson keresztül lehet szerezni, vagy akinek a Neverland felajánlja. Ezen kívül e-mailen keresztül is lehet igényelni, ami hosszabb elbírálás után megszerezhető, de feltétlenül titoktartási szerződést kell kötni mellé.

A szoba befogadó képessége maximum 15 fő, ezáltal tökéletes akár szülinapok, vagy egyéb privát rendezvények lebonyolítására is.

MEGOSZTÁS