Különleges élményszerzéssel készül 200 hátrányos helyzetű csemete számára a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső, ugyanis Budapest útjain több limuzinnal és luxusautóval, rendőri kísérettel viszik körbe a kicsiket és nagyokat május 30-án.

Igazán megható és vidám délutánnak néznek elébe azok a rászoruló diákok, akiket sztárvendégek és rendőrök kíséretében vonultatnak fel extrém és drága autókkal, május 30-án, csütörtökön, 15.00 és 17.00 között, gyereknap alkalmával. Bangó Margit, Kossuth-díjas előadóművész az esemény sztárvendége.

Gyereknap limuzin 1A Baptista Szeretetszolgálat már évek óta, 2019-ben is folytatja a „Luxusautó felvonulás gyerekekkel” címmel programsorozatot. Baricz Dezső segítségével már több mint százezer csemete vehetett részt különböző, színes eseményeken.

Gyereknap limuzin 2Az ötlet 2011-ben jött, amikor Európai Uniós Gyermeknapot szerveztem, és 27 országból hívtunk meg összesen 270 gyermeket: akkor 17 limuzinnal és 27 lovashintóval vonultunk fel rendőri kísérettel. Minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. Természetesen nyitottak, és örömmel segítenek ennek megszervezésében.

Gyereknap limuzin Radics GigiA rendőrséget azért találtam ki, mert szabad jelzést kapunk, ha ők biztosítják az útvonalat és a felvonulást. Továbbá a gyermekeknek is meglepő és fantasztikus élmény, ha találkoznak rendőrökkel, és az autókkal piros lámpán át lehet hajtani. Mindig csodálatos érzés a kicsiknek örömöt okozni és élményeket szerezni. A Baptista Szeretetszolgálaton keresztül most már 22 éve szervezek színes eseményeket, és teszem szebbé a gyereknapot illetve az ünnepeket. Idén is várom mindazok cégek és tulajdonosok jelentkezését, akik limuzinnal vagy luxusautókkal rendelkeznek, szívesen részt vesznek egy ilyen rendezvényen, és a gyermekek beülhetnek a különleges járművekbe.