A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között működött a Budai Ifjúsági Park, röviden Ifipark, amely zenés-táncos szórakozóhelynek indult, később a magyar rock fellegvárává vált.

Az Ifipark régi-új színpadán 2019-ben harmadik alkalommal lépnek fel a nagy generáció tagjai, megidézve azt az ikonikus szórakozóhelyet, nosztalgikus hangulatot, amelyről szüleink máig csillogó szemmel mesélnek. Idén fellép Kovács Kati, Charlie, Deák Bill Gyula, az EDDA, az Ős-Bikini, Tátrai Tibor és a Piramis. Idén nyáron az új generáció tagjai is bemutatkoznak a kultikus helyszínen.

1961 és 1984 között működött a Budai Ifjúsági Park, fellépett itt mindenki, aki a hazai könnyűzenei életben számított: Beatrice, Bergendy, Deák Bill Gyula, EDDA, Hobo Blues Band, Hungária, Illés, Karthago, Kex, Korál, Kovács Kati, Metro, Mini, Omega, Ős-Bikini, P. Mobil, Piramis, Sakk-Matt, Syrius, Taurus, Tűzkerék és még sokan mások. A nagy generáció idény nyáron ismét megidézi azt az ikonikus szórakozóhelyet, nosztalgikus hangulatot, amelyről szüleink máig csillogó szemmel mesélnek.

Zséda
Zséda

A Volt egyszer egy Ifipark koncertsorozat lezárásaként június 23-tól szeptember 21-ig olyan legendás zenészek hozzák el még egyszer az egykori park hangulatát, mint Kovács Kati, Charlie, Deák Bill Gyula, az EDDA, az Ős-Bikini, Tátrai Tibor vagy a Piramis. Ők azok, akik átadják az Ifipark stafétáját és színpadát az új generáció képviselőinek Zsédának és az Ivan&The Parazol zenekarnak, hogy hamarosan újabb és újabb legendák szülessenek egy a kultikus helyszínen.

Program:

2019. június 23. Ivan and the Parazol, vendég: Tátrai Tibor
2019. július 5. Kovács Kati koncert
2019. július 12. EDDA Művek (Előzenekar: Pataky Művek)
2019. július 26. Zséda, vendég: Horváth Charlie
2019. szeptember 12. Ős-Bikini
2019. szeptember 13. Deák Bill Gyula
2019. szeptember 21. Piramis – A nagy buli 2.0

A koncertekre jegyek válthatók a Várkert Bazár jegypénztáraiban, a varkertbazar.hu és a jegy.hu oldalon.

MEGOSZTÁS