A farmer időtlen árnyalatai visszatértek a nyárra! De nem is tudnánk a nyarat és a vakációt kedvenc farmerünk nélkül elképzelni! Az Answearnek köszönhetően nem kell aggódnia senkinek, hogy ne találna új kedvencet  a nyaraláshoz.

Mi lehetne tökéletesebb baráti találkozóra, spontán kirándulásra, nyári strandpartira és fesztiválozásra, mint a farmer! Az idei nyári szezonban az Answear márka újraértelmezte és megújította az ikonikus ruhadarabot. A farmer árnyalatai, a klasszikusak mellett, a kéktől a szürkéig még változatosabb színeket sorakoztatnak fel.

Answear Denim 1A fehér szín a napbarnította bőrt merészen kiemeli, és remek alapot teremt, hogy kitűnj finom megjelenéseddel a tömegből. Az alapdarabokat mintás felsőrészekkel, díszített, hangsúlyos színű, valamint visszafogott, egyszerű fazonú ingekkel kombinálják. A vintage stílusú, elegáns pántos ruhák, a 40-es évek táncparkettjéra repítenek minket. A légies szoknyák és ruhák nagyszerű választásnak bizonyulnak a forró hétköznapokon. Az Answear márka dizájnerei millió farmer verziót terveztek – a klasszikus minitől a különböző maxi változatokig. Egy igazi terndkövető divatikon szekrényében ott van egy klasszikus és egyben univerzális farmer dzseki – melyet többféleképpen, változatos stílusokban viselhet. Sportosan, lezseren, de akár egy esti programhoz koktél ruhával is tökéletes választás.

Answear Denim 2Amióta a farmer meghódította a divat világát, minden szezonban ki tud harcolni magának egy ikonikus trend szerepet! Most az Answear.hu-n elkezdődött a Denim fesztivál szezon, ahol remek kedvezmények is megörvendeztetik az ide látogatókat!

MEGOSZTÁS