Miután kiderült, hogy kislányuk leukémiás, teljesen megváltozott az életük. Szilágyi Szilvi számára ma már kifejezetten fontos, hogy bioélelmiszereket fogyasszanak és minél többet mozogjanak.

Az énekes felesége nagyon környezettudatos, amit sűrűn hangoztat is közösségi oldalain. Szilviék minden káros és veszélyes anyagot kiiktattak az életükből. A 19 évesen anyukává váló szépség büszke arra, hogy édesanyja rengeteg tudnivalóval látta el, amit ma már mint feleség és anyuka is hasznosíthat. Caramel felesége azt is elárulta, hogy egyik kedvenc helysége az otthonukban a konyha. Szilvi annak is megtalálta a módját, hogy úgy tudja tisztán tartani a családi fészküket, hogy közben ne kelljen semmilyen vegyszerrel dolgoznia.

Nem olyan régen találtam rá a száz százalékban növényi alapanyagokból készült Cleanne Crystal Cleanre, ami egy magyar fejlesztésű tisztítószer” – újságolta a fiatal anyuka, aki azt is elmondta, hogy ma már sokkal többet pattan kerékpárra is.

Szilágyi Szilvi elárulta, hogy azt tervezi saját vietnámi éttermet nyit, miközben ismét egyre aktívabban szerepel a közösségi oldalain.