Vízparti bulik, koncertek, kerti partik, nyaralás, napsütés és végtelen éjszakák – a nyár csodás és mozgalmas időszak! Két buli között azért jusson eszedbe: a tűző napsugarak bizony nem kímélik a bőröd és a hajkoronád! Érdemes néhány fontos szabályt betartanod, hogy tündöklő formában szökkenj át a nyári napokon. Mutatjuk az Amway szépségtippjeit!

  1. Több mint „arcőr”

Arcbőrünk védelme mindennapos feladat, hiszen a nap káros sugarai idő előtt öregítik a bőrt. Ha nem szeretnél idősebbnek tűnni a korodnál, használj fényvédős arckrémet! A mi kedvencünk a Többszörös védelmű ápolókrém SPF 30 essentials by ARTISTRY™, mert nemcsak megóvja a bőrt a káros UV-sugárzástól, de hatékonyan hidratál is. SPF 30 UVA/UVB-védelemmel (PA +++) segít megelőzni a napsütés okozta öregedés jeleinek kialakulását, miközben friss, könnyű, kényelmes érzést ad a pórusok eltömítése nélkül. A cink-oxid és cink PCA-összetevője révén megköti a felesleges zsírt és csökkenti a bőr csillogását, míg a kókuszvíz és acerolacseresznye-kivonata a tartós hidratált érzésről gondoskodik.

Prelaunch Texture imageMéret: 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 9000 Ft

  1. Töltsd újra!

Nourish Body LotionA nyári melegben fokozottan oda kell figyelni a folyadékpótlásra. Napi 2-3 liter elfogyasztott vízzel hozzájárulsz bőröd belső egészségéhez, ám érdemes kívülről is hidratálni. Válassz egy magas tápanyagtartalmú krémet az egész napos puha bőrért! A mi tippünk a G&H NOURISH+™ testápoló, ami narancsvirágméz, shea vaj és tökmagolaj tökéletes keverékével helyreállítja a bőr nedvességgátját, emellett A-, E- és F-vitaminokkal táplálja azt. Nagy előnye, hogy antioxidáns tartalmával védelmet nyújt a bőr kiszáradását okozó környezeti károsodással szemben. Hidratált és puha érzés akár 24 órán át. Hát nem üdítő?

Méret: 400 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4800 Ft

  1. A tincseidet se hagyd szomjazni!

Satinique 2 in 1 Shampoo and ConditionerA napsugarak nincsenek jó hatással a hajkoronádra sem. Nyáron válts kímélő üzemmódra: használj langyos vizet a hajmosáshoz, szárítsd alacsony hőfokon és szerezz be egy védelmező és divatos, nagykarimájú kalapot! Figyelj oda a nedvesség pótlására is: keltsd életre melegtől elgyötört tincseid egy lágy, hidratáló hatású samponnal! Mi a SATINIQUE™ 2 az 1-ben sampon és hajbalzsamot ajánljuk, borágómag-olajjal és az E-vitaminnal hozzájárul hajad hidratálásához és védelméhez. Egy lépésben tisztít és kondicionál, segít, hogy egészséges, ragyogó frizurával vesd bele magad a nyári kalandokba!

Méret: 280 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3900 Ft

MEGOSZTÁS