Magyarországon ritka az, ha egy színművész vlogolásba fog. Makranczi Zalán pontosan ezt tette és elindította saját csatornáját, Mi dolgod a világban? címmel. A folyamatosan színházban és filmekben is látható művész, egy olyan témát kezdett boncolgatni, amely a kisfiával való beszélgetésből indult és azonnal a család több generációjához tartozó tagjaival történő diskurzushoz vezetett. A sorozat célja az, hogy a több típusú és korú ember elmondja, hogy ő mit gondol magáról, mi a célja és hová tart az életben. Így ismerkedhetünk meg a művész szüleivel, feleségével Szinetár Dórával, felesége nagyfiával, testvérével és anyósával, illetve apósával, Szinetár Miklóssal. 

Makranczi Zalán szabadúszó színész, szerepel többek között a Valentin nap éjszakájában a Rózsavölgyi Szalonban, valamint A hősben az Ódry Színpadon. A Spinoza Színházban látható egyszemélyes drámája, amely Platón A védőbeszéd művéből készült. Hangját kölcsönözte már a Ruben Brandt, a gyűjtő egyik főszereplőjének, szerepelt az elmúlt évek legsikeresebb produkciójában, a Kincsemben, az HBO saját gyártású sorozatában, az Aranyéletben, állandó szereplője az RTL Klubon futó Drága örökösök című napi sorozatnak és közreműködött a Netflix saját gyártású animációs sorozatában, a Love, Death and Robots-ban is. 2019. szeptemberétől a József Attila Színház új bemutatójában, a Macskafogóban találkozhatnak vele a nézők.

Makranczi Zalán portréA folyamatos művészi munka mellett indította el videócsatornáját, amin egy tőle egyáltalán nem távolálló témáról beszélget szeretteivel és a legközelebb állókkal. A videókban találkozhatunk feleségével, Szinetár Dóra művésznővel, szüleivel, testvérével, Dóra nagyfiával, az anyósával és apósával, Szinetár Miklós rendezővel is.

Itt az első vlog Szintár Dórával:

Rendkívül érdekes, hogy különböző generációk szólnak meg így és mondják el meglátásukat az adott témáról.

A hetente két új videóval frissülő, izgalmasnak ígérkező videókat ITT nézhetik meg az érdeklődők.

Ezen sorozat folytatása hamarosan érkezik, ugyanebben a témában, de már más közismert megszólalókkal!